2ήμερη περιοδεία του βουλευτή Γιάννη Μπαλάφα στην Κεφαλονιά

Γ. Μπαλάφας

Στα πλαίσια της διήμερης περιοδείας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Γιάννη Μπαλάφα, στην Κεφαλονιά.

πραγματοποιήθηκε  χθες συνάντηση με εκπροσώπους του Δήμου Αργοστολίου στο Δημαρχείο.

Πιο συγκεκριμένα ο Γιάννης Μπαλάφας είχε την ευκαιρία να ακούσει από τον αντιδήμαρχο, κ. Τσιλιμιδό, και τον πρόεδρο του ΔΣ, κ. Βαλλιανάτο, για τις αδυναμίες, τα προβλήματα αλλά και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο νεοσύστατος Δήμος Αργοστολίου. Κοινό τόπο στη συζήτηση αποτέλεσε η ανάγκη να πετύχει ο νέος Δήμος με τις προσπάθειες όλων των μερών.

Στη συνέχεια ακολούθησε συνάντηση με το Δήμαρχο Ληξουρίου κ. Κατσιβέλη, όπου κι εκεί αναπτύχθηκε μία συζήτηση γύρω από τις συνθήκες μέσα στις οποίες επαναλειτουργεί ο Δήμος Ληξουρίου.

Χθες το απόγευμα διεξήχθη στο Ληξούρι ανοικτή πολιτική εκδήλωση με κεντρικό ομιλητή τον Γιάννη Μπαλάφα στην αίθουσα όπου συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ληξουρίου.

Σήμερα στις 9 π.μ. θα πραγματοποιηθεί συνάντηση στο Δημαρχείο της Σάμης με το δήμαρχο, τους επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων, τους δημοτικούς συμβούλους και τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων.

Αμέσως μετά ο Γιάννης Μπαλάφας θα ολοκληρώσει την περιοδεία του με επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Ιονίου Πανεπιστημίου στο Αργοστόλι.

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία

Κεφαλονιάς-Ιθάκης