2η νίκη οι Παίδες, ήττα οι Εφηβοι του ΑΣΚ

Στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα Παίδων της Α’ Κατηγορίας της ΕΣΚΑΗ, το παιδικό τμήμα του Π. Ματιάτου, επικράτησε επί του αξιόμαχου Γλαύκου στο Αργοστόλι με σκορ 70-58.

Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τα πιτσιρίκια του Α.Σ.Κ. που πήραν το προβάδισμα από την αρχή του παιχνιδιού και δεν απειλήθηκαν ουσιαστικά μέχρι και το τέλος του αγώνα.

Οι πόντοι και οι συμμετοχές του Α.Σ.Κ.  (Ματιάτος): Σταθάτος 29, Γαλιατσάτος 4, Λουκέρης 6, Χαρατσάρης 4, Ποταμιάνος 4, Σπυράτος 4, Βουργίδης Δ. 19, Βουργίδης Β., Βαλλιανάτος, Καραβιώτης, Μαλιαγρός.

Την επόμενη αγωνιστική (13/9) ο ΑΣΚ αντιμετωπίζει την Ολυμπιάδα στην Πάτρα.

n Ήττα εντός προγράμματος για τους έφηβους του Μ. Δούλια από την πρωταθλήτρια Ελλάδας, ομάδα του Προμηθέα Πατρών. Ο αγώνας ήταν μονόλογος για τους Πατρινούς, ενώ καλά στοιχεία παρουσίασε κατά διαστήματα και η ομάδα της Κεφαλονιάς, κάτι που βοήθησε στην εξέλιξη του παιχνιδιού και στο καλό θέαμα που προσφέραν οι δύο ομάδες στον αρκετό κόσμο που παρακολούθησε και τους δύο αγώνες.

Η εξέλιξη του σκορ ανά δεκάλεπτο: 8-37, 21-46 (ημιχ.), 28-59, 40-80.

Οι πόντοι και οι συμμετοχές του Α.Σ.Κ.

(Δούλιας): Μπίτρι, Κουράκος 5, Καπατσώρης, Ρουμπάτης, Καββαδίας, Βεζυργιανόπουλος 2, Αναγνωστάκης 2, Γκαβός 13, Βασιλάκης, Φραγκισκάτος, Μανικας, Χρισροφοράτος 18.

Την επόμενη αγωνιστική (12/9) ο ΑΣΚ αντιμετωπίζει την Ολυμπιάδα στην Πάτρα.