2ος μεγάλος τελικός ΝΕΟΛ-ΑΣΚ αύριο στο Ληξούρι!

Ο δεύτερος μεγάλος τελικός όλων των εποχών στην ιστορία του τοπικού αθλητισμού, ξεκινάει αύριο και ώρα 5 μ.μ. στο Κλειστό Ληξουρίου, όπου ο ΝΕΟΛ και ο ΑΣΚ, οι δύο κορυφαίες ομάδες μπάσκετ της Α1 ΕΣΚΑΗ, θα δώσουν μεταξύ τους τη μάχη για την άνοδο στη Γ’ Εθνική!

Πραγματικά είναι πολύ μεγάλες οι στιγμές που ζει ο τοπικός αθλητισμός από την περασμένη Τετάρτη όπου ο ΝΕΟΛ νίκησε τον ΑΣΚ στο Κλειστό Αργοστολίου με 71-62. Η Κεφαλονιά θα βγάλει για πρώτη φορά ομάδα στην Γ’ Εθνική, μέσα από τους τελικούς αυτούς, που είναι «τοπική υπόθεση».

Η νέα μεγάλη μάχη …αντιπαλότητας μεταξύ Αργοστολίου και Ληξουρίου, ξεκίνησε κατά τη διάρκεια του φετινού Πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΗ, όπου ο ΑΣΚ νίκησε και τις δύο φορές τον ΝΕΟΛ 59-54 στο Ληξούρι (14/1/18) και 61-54 στο Αργοστόλι (8/5/18).

Στα playoffs που ακολούθησαν οι δύο ομάδες μας κατάφεραν να εξουδετερώσουν τους αντιπάλους τους και τώρα συγκρούονται μεταξύ τους.

Το σκορ είναι πλέον 2-1 υπέρ του ΑΣΚ, ο οποίος αν κερδίσει αύριο ανεβαίνει στη Γ’ Εθνική, αν κερδίσει ο ΝΕΟΛ θα γίνει και 3ος και τελευταίος τελικός στο Κλειστό Αργοστολίου.

Ολοι λοιπόν αύριο και ώρα 5 μ.μ. στο Κλειστό Ληξουρίου, για τις πιο μεγάλες ώρες του τοπικού Αθλητισμού! Για ένα όμορφο παιχνίδι, που, ούτως ή άλλως, θα μας μείνει αξέχαστο!

Φάση απ’ τον αγώνα του ΑΣΚ-ΝΕΟΛ 62-71 που έγινε την περασμένη Τετάρτη στο Κλειστό Αργοστολίου