2ο Ποδοσφαιρικό Τουρνουά Ιονίων Νήσων 8 και 9 Σεπτεμβρίου 2017, στη Λευκάδα

Θ. Γαλιατσάτος

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά, σε συνεργασία με τις Ε.Π.Σ. Ζακύνθου, Κέρκυρας, Κεφαλλονιάς & Ιθάκης και Πρέβεζας/Λευκάδας το 2o Ποδοσφαιρικό Τουρνουά Ιονίων Νήσων, την Παρασκευή και το Σάββατο 8 & 9 Σεπτεμβρίου 2017 στη Λευκάδα. 

Το πρώτο Ποδοσφαιρικό Τουρνουά Ιονίων Νήσων είχε πραγματοποιηθεί στην Κέρκυρα, το Σεπτέμβριο του 2016 με τη συμμετοχή των Μικτών Ομάδων Νέων από όλα τα Ιόνια Νησιά, με τεράστια επιτυχία. “Συνεχίζουμε τις προσπάθειές μας για να κάνουμε τη διοργάνωση θεσμό στα Ιόνια Νησιά, με στόχο να φέρουμε κοντά νέους από τα Ιόνια Νησιά με κοινό στοιχείο τον αθλητισμό και το “ευ αγωνίζεσθαι”. Μέσω της συνεργασίας αυτής στον αθλητισμό ενισχύουμε και τη συνοχή των Ιονίων Νήσων και θέλω να ευχαριστήσω τους προέδρους και τα μέλη των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων για την εξαιρετική συνεργασία που έχουμε”, δήλωσε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος.

Το πρόγραμμα αναλυτικά:

Παρασκευή 8/9/2017

15:30 ΕΠΣ Κέρκυρας – ΕΠΣ Κεφαλλονιάς & Ιθάκης

17:30 ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας – ΕΠΣ Ζακύνθου

Σάββατο 9/9/2017

15:30 Μικρός τελικός

17:30 Μεγάλος τελικός αγώνας τουρνουά.

Η είσοδος και τις δύο μέρες του τουρνουά είναι ελεύθερη για όλους.

Σας περιμένουμε όλους να στηρίξετε τις προσπάθειες των νέων παιδιών των Επτανήσων στο Δημοτικό Στάδιο «Πλάτωνας Γρηγόρης» στην Λευκάδα.

(Από την ΠΙΝ)