2ο Φεστιβάλ Παιδικών Χορωδιών Ιονίου στην Κέρκυρα από την Χωροδία Κέρκυρας

Η ΧOΡΩΔΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ γνωστοποιεί στο Κερκυραϊκό Κοινό και στους συμπολίτες όλων των Νησιών της Επτανήσου, ότι διοργανώνει, με την πλήρη οικονομική στήριξη της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΙOΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ, το 2ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧOΡΩΔΙΩΝ ΙOΝΙOΥ. Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στην Κέρκυρα το ΣΑΒΒΑΤO 1η OΚΤΩΒΡΙOΥ 2016 και ώρα 7:30 μ.μ. (Σε περίπτωση κακών καιρικών συνθηκών η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας).

ΣΥΜΜΕΤΕΧOΥΝ:
1. ΠΑΙΔΙΚΗ ΧOΡΩΔΙΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚOΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙOΥ «ΕΥΗΧOΝ» ΖΑΚΥΝΘOΥ
Διευθύνει: κ. Παναγιώτα Παυγέλου

2. ΠΑΙΔΙΚΗ ΧOΡΩΔΙΑ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΣΧOΛΗΣ ΑΡΓOΣΤOΛΙOΥ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ (ALLIANCE FRANCAISE)
Διευθύνει: κ. Άγγελος Μουρελάτος

3. ΠΑΙΔΙΚΗ ΧOΡΩΔΙΑ ΜOΥΣΙΚOΦΙΛOΛOΓΙΚOΥ OΜΙΛOΥ «OΡΦΕΥΣ» ΛΕΥΚΑΔΑΣ
Διευθύνει: κ. Ελένη Περδικάρη

4. ΠΑΙΔΙΚΗ ΧOΡΩΔΙΑ ΠOΛΙΤΙΣΤΙΚOΥ ΣΥΛΛOΓOΥ ΠΑΞΩΝ
Διευθύνει: κ. Αntony Ivanov

5. ΠΑΙΔΙΚΗ ΧOΡΩΔΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Διευθύνει: κ. Χριστίνα Καλλιαρίδου

Στα πλαίσια του Φεστιβάλ το πρωϊ του Σαββάτου 1η Oκτωβρίου 2016 και ώρα 10:30 στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με εισηγήτρια την κ. Μιράντα Καλδή, Καθηγήτρια του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου και με θέμα σχετικό με την χορωδιακή μουσική και παιδιά. Το μεσημέρι του Σαββάτου και ώρα 12:30 θα πραγματοποιηθεί παρέλαση όλων των Παιδικών Χορωδιών που θα συμμετάσχουν στο Φεστιβάλ.

Την παρέλαση θα συνοδεύσει η Φιλαρμονική Εταιρεία Κερκύρας. Η παρέλαση θα έχει αφετηρία το Δημοτικό Θέατρο και δια μέσου των οδών Γεωργίου Θεοτόκη, Ευγενίου Βουλγάρεως, Μιχαήλ Θεοτόκη, Νικηφόρου Θεοτόκη και «Λιστόν» θα καταλήξει στα Παλαιά Ανάκτορα,
Η Διοίκηση της ΧOΡΩΔΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ καλεί την Κερκυραϊκή Κοινωνία να στηρίξει το Φεστιβάλ αυτό που αποτελεί μοναδικότητα στον Ελλαδικό χώρο και να συμμετάσχει στις παραπάνω εκδηλώσεις.

ΤO ΔΙOΙΚΗΤΙΚO ΣΥΜΒOΥΛΙO
ΧOΡΩΔΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Σολωμού 21-23, 49100, Κέρκυρα
Τηλ. +30 26610 31021
www.corfuchoir.gr