2ωρο Σεμινάριο Γυναικείας Αυτοπροστασίας

Στο πλαίσιο των δράσεων που πραγματοποιούνται το μήνα Μάρτιο για την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας (8 Μαρτίου) το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δήμου Κεφαλλονιάς σε συνεργασία με τη Σχολή Πολεμικών Τεχνών «Zenith Brazilian Jiu- Jitsu Kefalonia» διοργανώνει δίωρο σεμινάριο γυναικείας αυτοπροστασίας το Σάββατο 24 Μαρτίου στις 6 μ.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο «Αντώνης Τρίτσης» (στην αίθουσα του μπαλέτου).

Το σεμινάριο απευθύνεται σε κάθε γυναίκα ανεξαρτήτως ηλικίας και θα περιλαμβάνει θεωρητικές γνώσεις και πρακτική εφαρμογή σε τεχνικές για αυτοπροστασία γυναικών.

Εκπαιδευτής: Μπατσινίλας Ηλίας (Πιστοποιημένος εκπαιδευτής και ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής ομάδας της Ελληνικής Φιλάθλου Ομοσπονδίας Ζίου-Ζίτσου, Instructor C από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοάμυνας ISDO, Instructor in training του ρωσικού συστήματος αυτοάμυνας, κάτοχος μαύρης ζώνης στο Brazilian jiu-jitsu και στο kick-boxing)

Για πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας) επικοινωνήστε με το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών στο τηλέφωνο 26710 20 022 (8 π.μ.-3 μ.μ.) εκτός Τετάρτης ή ηλεκτρονικά στο kesy@kefallonia. gov.gr

Η συμμετοχή στο σεμινάριο θα είναι δωρεάν.

Με εκτίμηση,

Τα στελέχη του

Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών Δήμου Κεφαλλονιάς

Η Πράξη με τίτλο: «Λειτουργία Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας στην Κεφαλλονιά» του Ε.Π. «Ιόνια Νησιά 2014-2020» συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο).