2 εξ’ αναβολής αγώνες σήμερα για την Α’ Κατηγορία

Συνεχίζεται σήμερα η 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας με τις εκκρεμότητες της και πρώτο τον εξ’ αναβολής αγώνα του περασμένου Σαββάτου, στο Δημοτικό των Κεραμειών και ώρα 11.30 π.μ. μεταξύ Διλινάτων και  Οδυσσέα Ιθάκης.

Η ομάδα του «μεγάλου χωριού» με μια πολύ καλή μέχρι στιγμής αγωνιστική παρουσία, διατηρεί το απόλυτο 3Χ3 και με ένα παιχνίδι λιγότερο, βρίσκεται 1 βαθμό πίσω από τον πρωτοπόρο Παλληξουριακό.

Έτσι, στο σημερινό παιχνίδι της με αντίπαλο την ιθακήσια ομάδα, θέλει μόνο νίκη.

Μια νίκη, που αν επιτευχθεί, θα την φέρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α’ κατηγορίας, μιας και οι «ερυθρόλευκοι της παλικής», όπως προαναφέραμε, έκαναν το ρεπό τους αυτή την Αγωνιστική.

Σίγουρα τα Διλινάτα είναι το φαβορί, απέναντι όμως σε μια ομάδα που απαιτεί σεβασμό και σε κάθε παιχνίδι παλεύει ξεχωριστά, ανεξάρτητα από αντίπαλο και αν δεν την προσέξεις μπορεί να σου κάνει τη «ζημιά».

n Σήμερα θα δοθεί και η συνέχεια στις Κεραμειές, αφού στο ίδιο γήπεδο και ώρα 3 μ.μ., θα διεξαχθεί η συνέχεια του αγώνα που είχε διακοπεί το προηγούμενο Σάββατο, ανάμεσα στους Πρόννους και την Εύγερο.

Η συνέχεια θα δοθεί από το 15’ και μετά, χρονικό σημείο της διακοπής λόγω της καταιγίδας που είχε πλήξει την περιοχή εκείνη την ημέρα.

Ένα πολύ ενδιαφέρον, από βαθμολογικής πλευράς παιχνίδι και τις δυο ομάδες, με τις μέχρι τώρα απώλειες τους, να μην έχουν άλλα περιθώρια.

Με τέτοιες προϋποθέσεις, είναι σίγουρο ότι τόσο οι γηπεδούχοι, όσο και οι φιλοξενούμενοι, θα δώσουν μεγάλη «μάχη» για τη νίκη και το τρίποντο.

Η ομάδα των Διλινάτων (φωτό sportsthea)