2 μετάλλια ο Γεράσιμος Γαλιατσάτος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών!

Δύο μετάλλια κέρδισε ο Γεράσιμος Γαλιατσάτος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών U17, που διεξάγεται στο Μιλάνο.

Ο Κεφαλλονίτης αρσιβαρίστας αγωνιζόμενος στην κατηγορία των 85 κ. ξεκίνησε με το αργυρό μετάλλιο στο αρασέ. Σήκωσε στην πρώτη του προσπάθεια 138 κ., στη δεύτερη 142 και στην τρίτη 145 κ.

Στην κίνηση του ζετέ ο Γαλιατσάτος ξεκίνησε από τα 156 κ., τα οποία και σήκωσε, όπως και τα 160 κ. στη δεύτερη προσπάθεια. Στην τρίτη έβαλε 165 κ. αλλά απέτυχε. Ακόμα όμως και αν τα σήκωνε δεν θα άλλαζε κάτι.

Ο Γαλιατσάτος κέρδισε το δεύτερό του μετάλλιο στο σύνολο καθώς με 305 κιλά ήταν τρίτος.

Η υποδοχή στον 3ο Ευρωπαίο αθλητή Γεράσιμο Γαλιατσάτο

Με δυο μετάλλια στο στήθος, ένα αργυρό και ένα χάλκινο και 3ος Ευρωπαίος αθλητής στην κατηγορία παίδων U17 στην άρση βαρών, επέστρεψε με πολλά χαμόγελα, την Κυριακή αργά το βράδι στην Κεφαλονιά ο Γεράσιμος Γαλιατσάτος, συνοδευόμενος από τον προπονητή του Νίκο Γαλιατσάτο, αναφέρει το Sportsthea.

Στην αίθουσα του αεροδρομίου «Αννα Πολλάτου» τον περίμεναν αγαπημένα του πρόσωπα, μεταξύ των οποίων οι γονείς, τα αδέλφια του, ο παππούς, η γιαγιά του μαζί με άλλους συγγενείς, καθώς και αρκετοί φίλοι του.

Στη συνέχεια και ενώ κατευθυνόταν για το Αργοστόλι τον περίμενε μια μεγάλη έκπληξη, όπου οι φίλοι του με τις μηχανές τους τον συνόδευσαν, μέχρι την Λάσση, όπου στον χώρο δίπλα από το εικονισματάκι, στήθηκε ένα μικρό πανηγύρι με τον Γεράσιμο, αλλά και τον προπονητή του να πνίγονται στις αγκαλιές φίλων και συγγενών.

Ολοι πανηγύρισαν ένα ακόμη θαύμα από τα παιδιά του Νικόλα Γαλιατσάτου, οι μικροί Ατλαντες που γράφουν ιστορία στο άθλημα της άρσης βαρών και διαφημίζουν την Κεφαλονιά, αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα μας, όπου γης.

Εμείς για ακόμη μια φορά να συγχαρούμε τον Γεράσιμο, που μας έκανε και αυτός, μετά τις επιτυχίες του αδελφού του Βαγγέλη, περήφανους, σε όλη την Ευρώπη, σε όλο τον κόσμο!

Συγχαρητήρια πολλά όμως αξίζουν και στον προπονητή τους Νικόλα Γαλιατσάτο που πραγματικά κάνει πολύ περισσότερα από όσα πρέπει για το άθλημα και τα παιδιά.

Να υπενθυμίσουμε ότι, μετά από αυτή του την επιτυχία, ο Γεράσιμος πήρε την πρόκριση, εκπροσωπώντας την Ελλάδα στην Ολυμπιάδα Νέων, που θα διεξαχθεί τον προσεχή Οκτώβριο στο Μπουένος Αιρες της Αργεντινής.

Συγχαρητήριο μήνυμα του δημάρχου

Για άλλη μια φορά ο Γεράσιμος Γαλιατσάτος μας κάνει υπερήφανους με τις επιδόσεις του στο άθλημα της Αρσης Βαρών.

Αυτή τη φορά κατόρθωσε να αποκτήσει δύο μετάλλια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αρσης Βαρών U17 που διεξάγεται στο Μιλάνο.

Γεράσιμε Συγχαρητήρια!

Είναι φανερό ότι το μέλλον σου ανήκει, συνέχισε έτσι, είμαστε όλοι δίπλα σου!

Ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς,

Αλέξανδρος Παρίσης