2 πρωτιές ο ΝΟΑ στα Σαλαμίνεια, όπου πήραν μέρος 11 Σύλλογοι με 160 αθλητές

Το Τμήμα του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου συμμετείχε στους αγώνες του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Σαλαμίνας με την επωνυμία «Σαλαμίνεια 2017» που διεξηχθείσαν την Κυριακή 24/09/2017. Στους αγώνες αυτούς παρευρέθησαν 11 Σύλλογοι με 160 αθλητές /ες.

Ο Ν.Ο.Α. είχε στη δύναμή του 11 αθλητές-ες. Η αγωνιστική κατάσταση των παιδιών ήταν βελτιωμένη και οι συνθήκες διεξαγωγής των αγώνων ήταν καλές όπως και η διοργάνωση.

Τα αποτελέσματα των αθλητών μας έχουν ως εξής:

  1. Σκιφ κοριτσιών αρχάριων (γεν. 2005) 1η θέση ΛΟΥΚΑ ΣΟΦΙΑ
  2. Διπλό σκιφ αγοριών αρχάριων (γεν. 2005) 1η θέση ΤΣΙΜΠΟΥΚΗΣ ΧΑΡΗΣ, ΤΣΙΜΠΟΥΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
  3. Σκιφ κοριτσιών αρχάριων (γεν. 2005) 2η θέση ΚΟΚΚΟΣΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
  4. Σκιφ κοριτσιών αρχάριων (γεν. 2005) 3η θέση ΑΠΟΣΤΟΛΑΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ
  5. Σκιφ κορασίδων ανάπτυξης (γεν. 2003-04) 3η θέση ΜΕΡΚΑΙ ΣΑΜΠΙΕ
  6. Σκιφ κοριτσιών αρχάριων (γεν. 2005) 4η θέση ΣΤΥΛΙΑΝΟΥΔΑΚΗ ΟΥΡΑΝΙΑ
  7. Σκιφ κοριτσιών αρχάριων (γεν. 2005) 4η θέση ΜΕΡΚΑΙ ΙΩΑΝΝΑ
  8. Διπλό σκιφ αγοριών αρχάριων (γεν. 2005) 5η θέση ΠΑΛΗΜΕΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ & ΧΑΡΑΛΑΜΠΕΛΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

Ο αθλητής μας Καππάτος Φωτης που αναμέναμε από αυτόν κάποιο μετάλλιο σύμφωνα με τις δυνατότητές του, δυστυχώς δεν του επέτρεψαν να λάβει μέρος γιατί το δελτίο του δεν ήταν θεωρημένο από γιατρό. Κάτι που οφείλεται στο ότι όλη η ομάδα των αθλητών μας είχαν εκδόσει δελτία μαζί τη συγκεκριμένη εποχή εκτός του αθλητού αυτού. Θεωρώντας εμείς ότι όλο το γκρούπ ήταν θεωρέμενο, μας διέφυγε της προσοχης. Για τη μη θεώρησή του το λάθος το έχει η Ομοσπονδία, γιατί κατά την αποστολή του δελτίου του στον Ομιλο εχάθη και αυτό που έχουμε τώρα είναι επανέκδοση λόγω απώλειας.

Ζητάμε συγγνώμη εκ μλερους του Ομιλου μας και της Ομοσπονδίας για το λάθος αυτό και κυρίως για τον αθλητή μας, ο οποίος δεν πρέπει να απογοητεύεται, γιατί αν και ταλαντούχος, έχει χρόνο μπροστά του για πληθώρα άλλων συμμετοχών.

Ευχαριστούμε τον προπονητή του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Σαλαμίνας για τη βοήθεια που μας προσέφερε και συγχαίρουμε τον προπονητή μας για το έργο του , αν και σε μικρό χρονικό διάστημα στο ξεκίνημάτου παρουσιάζει έργο σοβαρό.

Ευχαριστούμε και την αθλήτριά μας και πλεον φοιτήτρια Μαρία Κουνάδη που συνόδευσε και βοήθησε την αποστολά μας.

Τέλος ευχαριστούμε την KEFALONIAN LINES για την προσφορά της.

(ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ν.Ο.Α.)