Μαγική βραδιά χθες στο Κέντρο του Αργοστολίου, όπου πραγματοποιήθηκε η συναυλία με την εντυπωσιακή εμφάνιση του συγκροτήματος Master Tempo, στην Πλατεία των Δικαστηρίων.

Η εκδήλωση ήταν μία πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Αργοστολίου «Η Κράνη», η οποία άνοιξε και την αυλαία των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.

Το Εμπορικό Κέντρο του Αργοστολίου πλημμύρισε από νωρίς το απόγευμα με μουσική, ενώ τα καταστήματα ήταν ανοιχτά. Ετσι, ο κόσμος είχε τη δυνατότητα να κάνει τη βόλτα του, να ψωνίσει και να δει τα στολισμένα καταστήματα της πόλης.

O εκπρόσωπος της «Κράνης» κ. Κωνσταντίνος Πρέντζας παρουσίασε το συγκρότημα των Master Tempo. Παράλληλα ανακοίνωσε ότι αναμένεται ανάλογη εκδήλωση στα πλαίσια της Λευκής Νύχτας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 28 Δεκεμβρίου, όπου θα υποδεχθούμε και το συγκρότημα των Vegas, που θα δώσει συναυλία στην πόλη μας.

Εκρηκτική ήταν η εμφάνιση των Master Tempo στη σκηνή, τους οποίους το κοινό αποθέωσε! Το γνωστό, νεανικό συγκροτημα ερμήνευσε ξένες και ελληνικές μουσικές επιτυχίες και μάγεψε μικρούς και μεγάλους! Το κοινό ξεφάντωσε και ιδιαιτέρως οι νέοι και τα παιδιά!

Hταν μία πετυχημένη γιορτή για το Αργοστόλι, καθώς και για τα εμπορικά καταστήματα της πόλης και ο κόσμος ανταποκρίθηκε στην πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου «Η Κράνη», ο οποίος πραγματοποίησε την εκδήλωση.