Φύλλο και φτερό βρήκε χθες το μεσημέρι το …μαντρωμένο απ’ τις λαμαρίνες περίπτερό του στην Πλατεία ο κ. Γιάννης Νεόφυτος.

Συγκεκριμένα, και σύμφωνα με όσα ο ίδιος δήλωσε στον «Η», χθες περίπου στις 2 μ.μ., έπρεπε οπωσδήποτε να αποστείλλει στο Λογιστικό Γραφείο που παρακολουθεί την επιχείρησή του ένα φάκελο με φορολογικά στοιχεία που ήταν εντός του περιπτέρου. Επειδή δεν υπάρχει πρόσβαση στα …εντός των τοιχών της …λαμαρινομαντρωμένης Πλατείας, αναγκάστηκε να συρθεί κάτω από το κενό που αφήνουν οι λαμαρίνες, και όταν πλησίασε ανακάλυψε ότι το περίπτερο είχε διαρρηχθεί!

Oι δράστες είχαν σηκώσει τα πάντα από εμπορεύματα εντός του περιπτέρου, αλλά και από το ψυγείο, είχαν αφαιρέσει φακέλους με φορολογικά έγγραφα, καθως και περίπου το χρηματικό ποσό των 350 Ευρώ σε κέρματα.

O κ. Νεόφυτος, αγανακτισμένος φώναξε την Ασφάλεια, όπου προσήλθε στο περίπτερο η Σήμανση και πήρε δακτυλικά αποτυπώματα και ερεύνησε τον γύρω από το περίπτερο χώρο. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι οι δράστες χρησιμοποίησαν εργαλεία για το χειροκίνητο άνοιγμα των ρολό, ενώ γύρισαν προς τα πάνω τις εξωτερικές κάμερες του περιπτέρου για να μην τους καταγράψουν.

Το περίπτερο είναι ακόμα ηλεκτροδοτούμενο λόγω των ψυγείων με ευπαθή προϊόντα.

O κ. Νεόφυτος, είναι στην κυριολεξία αγανακτισμένος, αφού, τα έργα της Πλατείας, με ευθύνη της Δημοτικής Αρχής και του Εργολάβου του έκλεισαν βιαίως την επιχείρηση όταν μπήκαν οι λαμαρίνες και μάλιστα δίχως καμία, όπως μας είπε, ενημέρωση ή ειδοποίηση και χωρίς προηγουμένως να έχουν μεριμνήσει ως όφειλαν την μετεγκατάστασή του. Επιπλέον κρατούν ετσιθελικά την επιχείρησή του εγκλωβισμένη στα μπάζα σχεδόν τρεις μήνες, ενώ οι εργαζόμενοι στο περίπτερο είναι άνεργοι από τότε.


Έξαλλος ο περιπτεράς! Τι έγραψε στο Facebook


Δεν μιλαω, δεν μιλαω, αλλα αυτο ηταν το κερασακι στην τουρτα. ΛΟΙΠΟΝ “ΚΥΡΙΟΙ” 2,5 ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ? ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ 1Α ΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΟΥ ΟΠΛΟ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ..

θα αρχισω απλα κ ηπια απατωντας σε ολες σας τις δημοσιευσεις οσων αφορα την αποπερατωση του εργου αναπλασης της κεντρικης πλατειας Αργοστολιου.:

2,5 ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΣΤΑΘΗΚΑΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ 2 ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ. ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ 8 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΣΑΣ ΠΛΗΤΤΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΥΛΙΚΑ Κ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.. ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ??? ΠΟΙΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ??

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, Κ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ Κ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ. ΕΓΩ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΩ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ: Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.

Αλλα δυστυχως αυτα ειναι λεπτομεριες για ‘σας ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΑΡΧεια σας..

…ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΣΑΣ.

τα λεμε..