23-26/6 το 32ο διεθνές φεστιβάλ «Anna Pollatou»

Ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος «ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ» και η Οργανωτική Επιτροπή της διεθνούς διοργάνωσης Kefalonia Gym Festival “Anna Pollatou”, πραγματοποιούν για 32η χρονιά, τη μεγάλη γιορτή της Γυμναστικής για Όλους, που θα διεξαχθεί στην όμορφη Κεφαλονιά από 23 έως 26 Ιουνίου 2022. Η πανδημία μας κράτησε μακριά δύο χρόνια και πραγματικά ανυπομονούμε να ξανασυναντηθούμε και να ξαναζήσουμε όλοι μαζί μοναδικές στιγμές.

Το Kefalonia Gym Festival “Anna Pollatou” είναι μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις Γυμναστικής Για Όλους στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Διεξάγεται κάθε χρόνο, περί τα τέλη Ιουνίου στην Κεφαλονιά, διαρκεί 4 ημέρες και οι εμφανίσεις των αθλητικών τμημάτων πραγματοποιούνται σε τρία διαφορετικά μέρη του νησιού, το Ληξούρι, τα Φραγκάτα και το Αργοστόλι.

Ακολουθώντας την ιδέα και την φιλοσοφία της μαζικής άθλησης, το Φεστιβάλ είναι μη αγωνιστικού χαρακτήρα και απευθύνεται σε όλον τον αθλούμενο κόσμο χωρίς να κάνει διακρίσεις. Άνθρωποι από διάφορα μέρη του κόσμου ενώνονται μέσω της αγάπης τους για τη Γυμναστική και χαίρονται τη συμμετοχής τους σε αυτή τη γιορτή του αθλητισμού.