Ο κ. Σπύρος Παγώνης εξελέγη συντονιστής του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, ενώ για το τριμελές όργανο της Νομαρχιακής εξελέγησαν ακόμη η κ. Σοφία Αράβου-Παπαδάτου και ο κ. Γιάννης Βαρούχας συνεργάτης της βουλευτού κ. Αφροδίτης Θεοπεφτάτου.

Ειδικότερα από τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ανακοινώθηκαν χθες τα εξής:

Τo Σάββατο 4 Μαρτίου 2017 πραγματοποιήθηκε η Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη των Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Νομού Κεφαλληνίας-Ιθάκης στο Αργοστόλι με θέμα την εκλογή νέας Νομαρχιακής Επιτροπής.

Στη Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη παρευρέθηκαν και παρενέβησαν με ομιλίες τους η Βουλευτής Κεφαλληνίας-Ιθάκης και γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, η οποία είναι και μέλος της ΚΕ, καθώς επίσης και η Ελένη Συμεωνίδου που είναι επίσης μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη εξέλεξε νέα 11μελή Νομαρχιακή Επιτροπή Νομού Κεφαλληνίας-Ιθάκης του ΣΥΡΙΖΑ που αποτελείται με αλφαβητική σειρά από τους παρακάτω: Αράβου Σοφία, Βαρούχας Ιωάννης, Βασιλάτος Παναγής, Γαβρίλη Ελένη, Γασπαρινάτος Διονύσιος, Ζαπάντης Γεώργιος, Μαρούλης Ανδρέας, Πολλάτου Διονυσία, Ποταμιάνος Παγώνης Σπύρος, Πουσναράς Παναγής, Φράντζιου Άννυ.

Ακολούθως, η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή συνήλθε σε σώμα και εξέλεξε ομόφωνα τριμελές Συντονιστικό Όργανο της Νομαρχιακής Επιτροπής το οποίο απαρτίζεται από τους Ποταμιάνο Παγώνη Σπύρο(συντονιστής), Αράβου Παπαδάτου Σοφία(αναπληρώτρια συντονίστρια) και Βαρούχα Γιάννη.

(ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ

Κεφαλονιάς-Ιθάκης)