25η ΜΑΡΤΙΟΥ 2021!!!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, στο Μεγάλο και Ιερόν Έθνος, των ανά την Υφήλιον Ελληνίδων και Ελλήνων! 

ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ!

ΟΛΩΝ εκείνων, ανδρών και γυναικών, οι οποίοι και οι οποίες προσέφεραν τις περιουσίες τους, αλλά και τις ζωές τους τις ίδιες, στον Ιερόν Αγώναν της απελευθέρωσης της γλυκυτάτης Πατρίδος τους  και Πατρίδος μας, από τον Οθωμανικών ζυγόν!

«H ΖΩΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΕΠΑΦΙΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗΝ ΤΩΝ ΖΩΝΤΩΝ» έλεγε ο μεγάλος Κικέρων!

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, έστω και αν -επί σειράν ετών- ελησμονήσαμε τα σοφά και αδιαμφισβήτητα διδάγματα της ένδοξης Ιστορίας μας, στην Μεγάλην Επέτειον των διακοσίων χρόνων από την Εθνέγερσή μας, από το σωτήριον «ξύπνημά μας», τιμούμε όλους αυτούς τους Ήρωες Αγωνιστές, αυτούς οι οποίοι έχυσαν «ποτάμια» αίματος, προκειμένου εμείς όλοι, σήμερα, να ζούμε ελεύθεροι, από τον ζυγόν του Οθωμανού σφαγέως! 

ΑΣ ΜΗΝ ΛΗΣΜΟΝΗΣΟΥΜΕ ποτέ, τι ακριβώς, σε αυτούς τους Αγωνιστές χρεωστούμε! Ποτέ!

ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ τραγική μοίρα, το τέλος, την καταδίκη των λαών, των Εθνών, των κοινωνικών Συνόλων, αυτών  που «έγραψαν» στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τα Εθνικά τους Σύμβολα, την Σημαία τους, τους Ήρωές τους, την Ιστορίαν τους, τον Πολιτισμόν τους, πολύ καλά την γνωρίζουμε!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ,  στην Ελλάδα μας, για την ελευθερίαν της οποίας, ποτάμια αίματος εχύθησαν! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, στις Ελληνίδες και στους Έλληνες, όπου κι’ αν ευρίσκονται!!!