26χρονο μοντέλο καταδικάστηκε σε κάθειρξη 22 ετών γιατί κρίθηκε ένοχη για τη δολοφονία πρώην εραστή της

Σε ποινή κάθειρξης 22 ετών καταδίκασε ισπανικό δικαστήριο ένα 26χρονο μοντέλο από την Σλοβακία καθώς την έκρινε ένοχη για τη δολοφονία του Βρετανού εκατομμυριούχου κοσμηματοπώλη και πρώην εραστή της Άντι Μπους, μετά από μια σκηνή ζηλοτυπίας στο τουριστικό θέρετρο Κόστα Ντελ Σολ στον ισπανικό νότο. Το έγκλημα πάθους πριν από δύο χρόνια, είχε συνταράξει την βρετανική κοινωνία.

Η Μάικα Κουκουκόβα τον πυροβόλησε και τον σκότωσε, αλλά η ίδια ισχυρίζεται πως το έκανε σε αυτοάμυνα κι αφότου ο 48χρονος την είχε πυροβολήσει μία φορά, αλλά αστόχησε.

Το δικαστήριο της Μάλαγα μετά από μια τετραήμερη δίκη την έκρινε ένοχη για την δολοφονία του Μπους μέσα στην 3 εκατομμυρίων λιρών, παραθαλάσσια βίλα του.

ku1

Η Κουκουκόβα «λύγισε»  όταν άκουσε την ετυμηγορία καθώς  οι δικαστές αγνόησαν την προσπάθειά της να κατηγορήσει τον πρώην εραστή της ως «επιθετικό νταή» που απειλούσε τη ζωή της οικογένειάς της.

Όταν η Κουκουκόβα δολοφόνησε τον Μπους, εκείνος διατηρούσε δεσμό με την 22χρονη Μαρία Κοροτάεβα, επίσης μοντέλο, η οποία λέει για την Κουκουκόβα πως τον ζήλευε παράφορα.

ku2

«Θα την κρίνει ο Θεός. Ίσως νόμιζε ότι είχε τους λόγους της. Ίσως ήταν απελπισμένη που ήταν μαζί μου και ευτυχισμένος, ενώ εκείνη δεν ήταν. Μάλλον είχε σκεφτεί πως θα είναι μόνο μαζί της και με καμία άλλη. Η οικογένειά του δεν τη συμπαθούσε και την αποκαλούσε “φίδι” και αναρωτιόταν πάντα αν τον αγαπούσε ή αν είχε στόχο τα λεφτά του». Η Κοροτάεβα πρόσθεσε ακόμα ότι παρόλο που είχαν χωρίσει εδώ και καιρό εκείνη δεν μετακόμιζε από το σπίτι του παρά μόνο τον προηγούμενο Οκτώβριο.

ku3

Οι ισπανικές αρχές είχαν αναζητήσει τη νεαρή ύποπτη και την εντόπισαν μετά από τρεις μέρες στη Σλοβακία, όπου είχε μάλλον προλάβει να δραπετεύσει. «Είμαι πολύ χαρούμενη», δήλωσε η Κοροτάεβα μετά την είδηση της σύλληψής της. «Ήμουν σίγουρη ότι αυτό το αμόρφωτο, ψυχασθενές πλάσμα δεν θα μπορούσε να κρύβεται για πολύ χωρίς λεφτά και διαβατήριο».

ku5

(kontranews.gr)