2+6 σημαντικές μεταγραφές στον Παλληξουριακό για ενίσχυση της ομάδας εν όψει Γ’ Εθνικής

Ηλ. Αντωνάτος

Οκτώ νέες πολύ καλές προσθήκες είχαμε στο ρόστερ του πρωταθλητή Παλληξουριακού. Οπως αναφέρει το sportsthea πρόκειται για δυο Κεφαλονίτες ποδοσφαιριστές, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια αγωνίζονταν, εκτός Κεφαλονιάς με μεγάλη μάλιστα επιτυχία.

Συγκεκριμένα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των «Ερυθρόλευκων» της Παλλικής είναι, ο γνωστός μας από τη θητεία του στον Ολυμπιακό Κεφαλονιάς, της τότε Δ’ Εθνικής, σημερινός πρώτος σκόρερ στο Πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας Ευβοίας με 32 τέρματα και τα χρώματα του Ολυμπιακού Χαλκίδας.

Πρόκειται για τον Ηλία Αντωνάτο, που ουσιαστικά επιστρέφει στην ομάδα μετά από δυο χρόνια, έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή, τεχνίτη και σκόρερ, από τους καλύτερους στο τοπικό ποδόσφαιρο, ο οποίος αναμένεται να δώσει σημαντική βοήθεια στην ομάδα του Σπ. Παπαδάτου.

Ο άλλος είναι ο Γιώργος Ζαφειράτος, ο οποίος την περυσινή περίοδο αγωνίστηκε με επιτυχία στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αθηνών με την ομάδα του Ήφαιστου Περιστερίου. Είναι αμυντικό χαφ και αυτός αναμένεται να βοηθήσει στα μέγιστα, την προσπάθεια του πρωταθλητή μας, στη δύσκολη Γ’ Εθνική.

Επίσης οι εξελίξεις στον Παλληξουριακό τρέχουν, καθώς η ομάδα προσπαθεί να ολοκληρώσει τουλάχιστον τις εκκρεμότητες με τους ντόπιους ποδοσφαιριστές και να μπει στην φάση της καλύτερης επιλογής ποδοσφαιριστών εκτός νησιού.

Έτσι, ύστερα από τους Χασάι, Αντωνίου, Αντωνάτο και Ζαφειράτο, έγινε γνωστή η συνεργασία των «Ερυθρόλευκων», με έξι ακόμη ντόπιους ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι: Σκαμαντζούρας Γιώργος (Τερματοφύλακας, 21 χρ., Παγκεφαλληνιακός), Πολλάτος Δημήτρης (Επιθετικός, 23 χρ., Διλινάτα), Kαράι Αρμάντο (Μέσος 23 χρ., Παγκεφαλληνιακός), Πολυδωράτος Γεώργιος (Αμυντικός, 23 χρ., Φωκάτα), Καππάτος Άρης (Αμυντικός, 16 χρ., Εικοσιμία), Βαλεντής Άγγελος (Επιθετικός, 17 χρ., Ομαλά).

Και έπεται συνέχεια.

Σίγουρα για τους παραπάνω δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις και είναι σίγουρο ότι θα βοηθήσουν τον Παλληξουριακό στην δύσκολη προσπάθεια του στην Γ’ Εθνική.

Γ. Ζαφειράτος
Ηλ. Αντωνάτος