3 Κεφαλονίτες υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της ΕΛΛ. ΣΥΝ.

⦿ Το ξέρατε; Ανάμεσα στους 42 υποψήφιους Ευρωβουλευτές της «Ελλήνων Συνέλυσις» (Σώρρας) υπάρχουν τρεις Κεφαλονίτες: Ο Αλέξανδρος Μεταξάτος, ο Νικόλας Μενεγής και ο Γιαννηκώστας (Γιάγκος) Μεταξάς.

Ιβάν

Σήμερα 19/4 οι ομιλίες

Στο μεταξύ σήμερα Παρασκευή 19 Απριλίου 2019 και ώρα 19:30 στην Καφετέρια COMPASS στην παραλία του Αργοστολίου Αντώνη Τρίτση 131 θα πραγματοποιηθεί η ομιλία του Πολιτικού Φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις».

Θα μιλήσουν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του Πολιτικού Φορέα της Ελλήνων Συνέλευσις

  • Φώτης Μπαμπάνης
  • Γιώργος Ζαχαρόπουλος
  • Γιαννηκώστας (Γιάνγκος) Μεταξάς

Κεφαλλονίτες και Κεφαλλονίτισσες, πολίτες της Ελλάδος!

Για πρώτη φορά στην ιστορία της παρουσίας ευρωβουλευτών από την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο πραγματικοί  Έλληνες εκπρόσωποι σας:

Θα ελέγξουν το Ιδρυτικό Κοινοπρακτικό Σύστασης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα ελέγξουν τι γίνεται με τα τεράστια ποσά του ΦΠΑ και των άλλων φόρων και δασμών που καταβάλουμε στους Ευρωπαίους Εταίρους μας εδώ και πολλά χρόνια.

Θα ζητήσουν να αποκαλυφθούν οι κρυφοί όροι και συνθήκες που εφαρμόζονται και να κάνουμε ταμείο για να δούμε που πραγματικά βρισκόμαστε και ποιανού είναι το ευρώ.

Θα αγωνιστούν για να αναδείξουν όλα τα κληρονομικά δικαιώματα μας, τον κληρονομικό μας πλούτο και τα ανθρώπινα δικαιώματα τις ίδιας της φυσιολογίας μας.

Η ώρα των Ελλήνων είναι ΤΩΡΑ https://www.eurovouli.gr

(Aπό την «Ελλήνων

 Συνέλευσις»)