30 μέρες παράταση στα περίπτερα για να απεγκλωβιστούν από τις λαμαρίνες και τα μπάζα

Προχθές, αναφερθήκαμε στον …Γολγοθά που τραβάνε τα περίπτερα της Πλατείας και της Παραλίας εγκλωβισμένα μέσα στα μπάζα και στις λαμαρίνες των έργων, παρ’ ότι το έργο επισήμως έχει ξεκινήσει το Φεβρουάριο και με την παράταση που πήρε, στις 23 Σεπτεμβρίου.
Και σημειώναμε πως «παρ’ ότι η Oικονομική Υπηρεσία του Δήμου ενέκρινε το ποσόν των 4.000 Ευρώ για χρηματοδότηση του κόστους μεταφοράς τους, παραμένουν «μαντρωμένα» και χωσμένα μέσα στα μπάζα της Πλατείας».
Προσέξτε τώρα το μνημείο της προχειρότητας.
Έστω και ότι μετά από ένα μήνα (!) από την επίσημη επανέναρξη (23/9) των εργασιών, στις 27 Oκτωβρίου ο δήμαρχος υπέγραψε την απόφαση και τη σύμβαση ανάθεσης των εργασιών στην Πλατεία (αλήθεια γιατί τις «εργασίες» τις βαπτίζουν «υπηρεσίες» στη σχετική απόφαση) για την μετεγκατάσταση των περιπτέρων της Κεντρικής Πλατείας.
Στη σχετική σύμβαση μάλιστα με τον ανάδοχο, προβλέπεται η ολοκλήρωση των εργασιών να γίνει εντός 10 ημερών από την ημερομηνία υπογραφή της, δηλαδή μέχρι μεθαύριο 6 Νοεμβρίου.
Αμ δε!
Με χθεσινή ημερομηνία 3 Νοεμβρίου, ο αναπληρωτής του Δημάρχου Διονύσιος Λυκούδης υπόγραψε απόφαση για την …«Παράταση σύμβασης παροχής υπηρεσιών (Μετεγκατάσταση περιπτέρων Κεντρικής Πλατείας Αργοστολίου)» για …τριάντα (30) ημερολογιακές ημέρες, δηλαδή μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου!

Μέχρι τότε έχει ο Θεός!
Και βέβαια, δικαιολογημένα ο απλός κοσμάκης αναρωτιέται.
Όταν δεν μπορούνε να μετακινήσουνε δύο περίπτερα στις προθεσμίες που οι ίδιοι βάζουν και δίνουνε παρατάσεις στις παρατάσεις τους, πως θα τελειώσουνε το έργο στην ώρα του, δηλαδή στις 15 Ιουνίου που έχουν υποσχεθεί;

%ce%b2%ce%b1%ce%b6%ce%b1-3

konesha