Ομορφη η χθεσινή βραδιά στο Εμπορικό Κέντρο Αργοστολίου, στο Λιθόστρωτο, όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Εμπορικού Συλλόγου «Λευκή Νύχτα», με την εντυπωσιακή εμφάνιση του συγκροτήματος OTHERVIEW, το οποίο έδωσε την πρώτη μεγάλη συναυλία του καλοκαιριού στην Πλατεία Καμπάνας. Επίσης χθες πολύς κόσμος λόγω του οτι τα καταστήματα παρέμειναν ανοιχτά ψώνισε με μεγάλες εκπτώσεις.

Το Εμπορικό Κέντρο του Αργοστολίου πλημμύρισε από νωρίς το απόγευμα με μουσική, ενώ τα καταστήματα έκαναν μεγάλες εκπτώσεις και προσφορές.

Την εκδήλωση άνοιξε η Guest DJ Ελένη Λουκέρη, η οποία προετοίμασε το κοινό για τη γιορτή που ακολούθησε με τους OTHERVIEW.

Εκρηκτική ήταν η εμφάνιση του ανατρεπτικού συγκροτήματος OTHERVIEW στη σκηνή, που απογείωσαν την διασκέδαση! Το γνωστό συγκρότημα ερμήνευσε ξένες και ελληνικές μουσικές επιτυχίες και μάγεψε μικρούς και μεγάλους!

Ενώ για πρώτη φορά ερμήνευσαν live το νέο τους τραγούδι, που κυκλοφόρησε χθες «Η απάντηση είναι ναι».

O κόσμος ανταποκρίθηκε στην πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου «Η Κράνη», η οποία πραγματοποίησε την εκδήλωση, προκειμένου να δημιουργήσει τις συνθήκες εκείνες που θα ανεβάσουν τον τζίρο των μαγαζιών του εμπορικού κέντρου, και όχι μόνον.

Hταν μία ωραία γιορτή για το Αργοστόλι, καθώς και για τα εμπορικά καταστήματα της πόλης. Αναμένουμε ανάλογες εκδηλώσεις!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA