Υποτροφία ύψους 15.000 δολαρίων απονεμήθηκε στην συμπατριώτισσά μας Ευαγγελία Βαγιωνίτη, πτυχιούχο της Νομικής Σχολής, κόρη του αείμνηστου αντιδημάρχου Πυλαρέων Γεράσιμου Βαγιωνίτη, από την «Ενωση Ελλήνων Εφοπλιστών» για Ναυτιλιακές Σπουδές.

Η απονομή και η βράβευση της Ευαγγελίας έγινε πρόσφατα στα Γραφεία της «Ενωσης Ελλήνων Εφοπλιστών», από την κ. Ειρήνη Νταϊφά, παρουσία της Επιτροπής της Ενωσης, του υπουργού Ναυτιλίας κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή, Ελλήνων Εφοπλιστών κ.ά.

Η Ευαγγελία Βαγιωνίτη, επιλέχθηκε προσωπικά από την κ. Ειρήνη Νταϊφά, εις μνήμη του πατέρα της Σταύρου Α. Νταϊφά, για την βράβευσή της με την απονομή της υποτροφίας του ακαδημαϊκού έτους 2016-2017.

Σχετικά με την υποτροφία της Ευαγγελίας, η κ. Νταϊφά, έγραψε στον προσωπικό της λογαριαμό στο fecebook:

«Με μεγάλη μου χαρά, χορήγησα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, υποτροφία για Ναυτιλιακές σπουδές προδιδακτορικού επιπέδου σε τομείς σχετικούς με τη Ναυτιλία μέσω της “Ενωσης Ελλήνων Εφοπλιστών”, εις μνήμην του αειμνήστου πατέρα μου Σταύρου Α. Νταϊφά, ύψους 15.000 δολαρίων, σε ένα συμπαθέστατο κορίτσι, την Ευαγγελία Βαγιωνίτη και είμαι σίγουρη ότι θα την “χρησιμοποιήσει”, σοφά!!!».

H υποτροφία της «Ενωσης Ελλήνων Εφοπλιστών» που πήρε η Ευαγγελία είναι για το δεύτερο μεταπτυχιακό που θα κάνει στο Ναυτικό Δίκαιο στο Queen Mary University of London. Ηδη έχει κάνει το πρώτο της μεταπτυχιακό στη Νομική Αθηνών στο Εμπορικό Δίκαιο.

Οι επιτυχίες όμως των παιδιών του Γεράσιμου Βαγιωνίτη και της συζύγου του Λένας, συνεχίζονται με τον γιό τους Χρήστο Βαγιωνίτη, ο οποίος ορκίστηκε πρόφατα και παρέλαβε το Πτυχίο του από το Πανεπιστήμιο Αθηνών (Χρηματοποικονομικά και Λογιστικά).

Ο Χρήστος Βαγιωνίτης μετά από την επιτυχημένη Πιστοποίηση IELTS στην αγγλική γλώσσα, ετοιμάζεται το Φθινόπωρο για το πρώτο του Μεταπτυχιακό στην Αγγλία.

Δύο παιδιά, που σίγουρα κάνουν τον πατέρα τους να χαμογελά με υπερηφάνεια στους Ουρανούς!

Στους αγαπημένους μας Ευαγγελία και Χρήστο, στέλνουμε τα συγχαρητήριά μας και τους ευχόμαστε εις ανώτερα και καλή επιτυχία στους “νέους δρόμους” της ζωής τους!

Δ.Δ.-

Ο αείμνηστος Γεράσιμος Βαγιωνιτης με τη σύζυγό του Λένα.
Η κ. Ειρήνη Νταϊφά, η Ευαγγελία Βαγιωνίτη και η μητέρα της κ. Λένα Βαγιωνίτη, κατά την απονομή της υποτροφίας
Ο Χρήστος Βαγιωνίτης με την μητέρα του κ. Λένα Βαγιωνίτη, κατά την απονομή του πτυχίου του από το Πανεπιστήμιο Αθηνών