Την αισιοδοξία του ότι θα παραμείνει δήμαρχος ως το 2029, δηλαδή για δύο ακόμα 5ετίες, εξέφρασε ο δήμαρχος κ. Αλέξανδρος Παρίσης στο προχθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο, σε λεκτική σύγκρουση που είχε με τον επικεφαλή της Λαϊκής Συσπείρωσης (ΚΚΕ) κ. Νίκο Γκισγκίνη.

Υπενθυμίζουμε ότι και παλαιότερα ο δήμαρχος είχε πει στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι θα είναι δήμαρχος μέχι το 2032 (δηλαδή συν διόμισυ θητείες!), ενώ για την υγεία του είχε τονίσει ότι είναι «γερό σκαρί» και, ότι θα πάει 100 χρονών, όσο και η μάνα του!

Στη νέα αισιοδοξία Παρίση, απάντησε με …καρφί ο επικεφαλής της Δημοτικής αντιπολίτευσης κ. Θεόφιλος Μιχαλάτος τονίζοντας:

«Εύχομαι να είμαστε καλά, και να αφήσουμε τον κόσμο να επιλέξει αποφασίζοντας ποιοί θα είναι στο τιμόνι του Δήμου τα επόμενα χρόνια».

Επίσης ο δήμαρχος στην κόντρα του κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. με τον κ. Γισγκίνη του είπε ακόμα ότι «εγώ είμαι πετυχημένος και έντιμος επιχειρηματίας κι’ αν θέλεις να δεις ότι σου λέω αλήθεια, ρώτα τον Θόδωρο το Φλωράτο (δ.σ., πρώην δ/ντής του ΣΔΟΕ), που έκανε έλεγχο στις επιχειρήσεις μου και με βρήκε πεντακάθαρο».