Πόλεμος… όπως αναμενόταν ξέσπασε ήδη με φόντο τις εκλογές του Επιμελητηρίου, καθώς χθες ο πρόεδρος  του Φορέα Θεόφιλος Μιχαλάτος απάντησε με αιχμές στον υποψήφιο π΄ροεδρο Σπύρο Γασπαρινάτο («Μια ωραία ομάδα, με μια τρελή ιδέα και μια απάντηση που οφείλω»).

Η απάντηση του κ. Μιχαλάτου αναφέρει τα εξής:

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου και επικεφαλής της δημοτικής αντιπολίτευσης Θεόφιλος Μιχαλάτος, εξέδωσε χθες την ακόλουθη απάντηση στον κ. Σπ. Γασπαρινάτο:

Θλίβομαι πραγματικά όταν ένας νέος και επιτυχημένος επιχειρηματίας φαίνεται ως υποχείριο και όργανο μιας φθαρμένης και αποτυχημένης Δημοτικής Αρχής Παρίση και συνεργάτων του.

Θλίβομαι ακόμα περισσότερο όταν ένας νέος και επιτυχημένος επιχειρηματίας αντιγράφει την ακολουθούμενη πρακτική της Δημοτικής Αρχής, για την ανακοίνωση των υποψηφίων του συνδυασμού του, αντί να καινοτομήσει και να ακολουθήσει νέες και πρωτότυπες ιδέες.

Πιστεύω όμως ότι κάποια στιγμή θα καταλάβει το λάθος του και θα ακολουθήσει το δικό του δρόμο.

Θεόφιλος Μιχαλάτος

O κ. Θ. Mιχαλάτος

Συνάντηση Γασπαρινάτου με Αυγενάκη


 

Ο υποψήφιος πρόεδρος Επιμελητηρίου Σπύρος Γασπαρινάτος, ανακοίνωσε χθες τα εξής:

Αγαπητοί συνάδελφοι

Ο συνδυασμός μας Νέο Επιμελητήριο, όπως είναι σε όλους πια γνωστό αποτελείται από διακεκριμένα μέλη της τοπικής μας επιχειρηματικότητας που ανήκουν σε όλο το πολιτικό φάσμα της κοινωνίας μας.

Με γνώμονα ότι οι επιδιώξεις μας δεν είναι πολιτικές ή παραταξιακές, αλλά στόχος μας είναι ένα νέο επιμελητήριο που θα υπηρετήσει τους επαγγελματίες και την τοπική μας οικονομία, ζητήσαμε τη στήριξη όλων των πολιτικών κομμάτων.

Στα πλαίσια αυτά, συναντήθηκα χθες στην Αθήνα, με τον Γενικό Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας κ. Αυγενάκη ο οποίος μας δήλωσε την αμέριστη στήριξή του στη νέα μας προσπάθεια.

Οι συναντήσεις μας αυτές θα συνεχιστούν και με άλλους πολιτικούς φορείς και ελπίζουμε να έχουμε την ίδια αποδοχή.

Με εκτίμηση,

Σπύρος Γασπαρινάτος

Εξ’άλλου από τη ΝΟΔΕ ΚΕφαλονιάς και Ιθακης ανακοινώθηκαν τα ακόλουθα:

Συνάντηση είχε χθές Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Νέο Επιμελητήριο» κ. Σπύρος Γασπαρινάτος, με το Γραμματέα της ΝΔ κ. Λευτέρη Αυγενάκη και το Γραμματέα Παραγωγικών Τομέων κ. Βασίλη Ξυπολυτά, στα γραφεία του κόμματος στο Μοσχάτο.

Όπως δήλωσε ο Γραμματέας του κόμματος, στο πρόσωπο του κ. Σπύρου Γασπαρινάτου, που δραστηριοποιείται με επιτυχία στο χώρο της πληροφορικής και του τουρισμού, «βρίσκει ένα από τα πρόσωπα που θα εκπροσωπήσουν -και δικαίως- την νέα γενιά των επιμελητηριακών μας στελεχών».

ΝΟ.Δ.Ε. Κεφαλονιάς και Ιθάκης