Στον εγκαταλειμμένο από τη Δημοτική Αρχή Πλατύ Γιαλό, μία από τις ομορφότερες παραλίες μας, κάνουν τώρα …«πάρτι» και τα κόκκινα σκαθάρια.

Τα οποία σκαθάρια κατέφαγαν ήδη τους 4 από τους 8 φοίνικες που στόλιζαν την Παραλία, ενώ απειλούν θανάσιμα και τους υπόλοιπους.

Δεν πάει πολύς καιρός που ο δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης μαζί με την …«ομάδα» κρούσης» του Δημαρχείου, «βροντοφώναξαν» ότι ο Πλατύς Γιαλός ανήκει στο Δήμο Κεφαλονιάς και αν τολμήσει κανείς να τον πάρει …θα χυθεί αίμα!

Σιγά τα αίματα…

Για άλλη μιά τουριστική σεζόν, αυτή που μας πέρασε, ο Πλατύς Γιαλός λειτούργησε υποβαθμισμένα, χωρίς ομπρέλλες, ξαπλώστρες και μπαρ, ενώ οι χημικές τουαλέτες που μπήκαν πέρισυ, δεν …άνοιξαν ποτέ.

Το όλο άσχημο σκηνικό ήρθαν να συμπληρώσουν και τα κόκκινα σκαθάρια, με το καταφάγωμα των φοινίκων, που …κείτονται νεκροί πάνω από την παραλία μας, χωρίς να ενδιαφέρεται ουδείς.

Κατά τα άλλα, μέχρι το τέλος του χρόνου, πρέπει ο Δήμος Κεφαλονιάς, δηλαδή οι Κεφαλονίτες, να καταβάλουν 25.000 Ευρώ, συν τη δόση για το 2014 στην Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ Α.Ε.), ως …μίσθωμα για την …«εκμετάλλευση υψηλών προδιαγραφών» του Πλατύ Γιαλού, κατά την φετινή σεζόν!