4η συνεχόμενη χρονιά Πρωταθλήτρια Ελλάδος

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά Πρωταθλητές Ελλάδος οι μαθητές της αναγνωρισμένης σχολής χορού ‘Art & Style’ Dance School Γαλιατσάτου Όλγα.

Στο κλειστό γήπεδο της Αργυρούπολης πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο το Πανελλήνιο και Μεσογειακό Πρωτάθλημα της Παγκόσμιας και Πανελλήνιας Ομοσπονδίας χορού I.D.O. Η σχολή χορού Γαλιατσάτου έδειξε για ακόμη μια φορά ισχυρή παρουσία στους αγώνες κατακτώντας την 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με τρία χρυσά μετάλλια στην κατηγορία παιδικό Μοντέρνο-Jazz χορό, αλλά και την 2η θέση στο Μεσογειακό Πρωτάθλημα στην κατηγορία παιδικό Μοντέρνο-Jazz χορό με ακόμη τρία αργυρά μετάλλια.

Εκπροσώπησε επάξια την σχολή, το νησί αλλά και την χώρα μας κερδίζοντας συνολικά 6 μετάλλια.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα συμμετείχαν αναγνωρισμένες σχολές μέλη της ομοσπονδίας με ομάδες από Αθήνα, Κέρκυρα, Ζάκυνθο, Χίο, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Χαλκίδα κ.α. όπου η σχολή Γαλιατσάτου διακρίθηκε στην Πρώτη θέση.

Στο Μεσογειακό Πρωτάθλημα συμμετείχαν ομάδες και σχολές από το εξωτερικό όπως Ιταλία, Ρουμανία, Κύπρος, Βουλγαρία κ.α. όπου η σχολή Γαλιατσάτου διακρίθηκε στην 2η θέση.

Τις κριτικές επιτροπές αποτελούσαν διεθνής κυρίως αλλά και Έλληνες κριτές πιστοποιημένοι από τη Ελλάδα και το εξωτερικό.

Από το 2016 όπου η σχολή συμμετέχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, το Κύπελλο Ελλάδος αλλά και το Μεσογειακό Πρωτάθλημα διακρίνετε ως Πρωταθλήτρια στο Σύγχρονο/Μοντέρνο αλλά και Μοντέρνο-Jazz χορό σε όλες τις κατηγορίες διατηρώντας επάξια τον τίτλο της Πρωταθλήτρια Σχολής στην Ελλάδα αλλά ενίοτε και στην Μεσόγειο.