42 ηλεκτρικές κλίνες και κομοδίνα στο ανακαινισμένο Γηροκομείο Ληξουρίου

Η πρόεδρος του «Αγιου Λουκά» Ευτυχία Αναστασιάδου

Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία αρωγής ασθενών Κεφαλληνίας και Ιθάκης «Αγιος Λουκάς ο ιατρός (Συμφερουπόλεως)» εύχεται καλό Πάσχα και αναλαμβάνει την προμήθεια ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΚΛΙΝΩΝ και ΚΟΜΟΔΙΝΩΝ στο ανακαινισμένο ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ.

Συγκεκριμένα:

  •  7 κλίνες νοσοκομειακές με κιγκλιδώματα (ολοκληρώθηκε).
  •  7 κομοδίνα νοσοκομειακού τύπου (set).
  •  3 ράβδοι ορθοπεδικοί με τρίγωνο.
  •  35 κλίνες οικιακού τύπου με κιγκλιδώματα.
  • 35 κομοδίνα οικιακού τύπου (set).

Kαι συνολικά 42 κλίνες, 42 κομοδίνα, 3 ράβδοι, αξίας ποσού 66.500 € για το οποίο, καλούμε τους φίλους και δη από το Ληξούρι και την ευρύτερη Παλλική, να συνδράμουν καταθέτοντας την προσφορά τους στην ΑΛΦΑ ΤΡΑΠΕΖΑ- ΙΒΑΝ: GR 92 0140 9030 9030 0210 10 88 985 και αιτιολογία κατάθεσης: ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ.

Ηδη δε παραγγέλθηκαν από εμάς οι 7 (επτά) πρώτες νοσοκομειακές κλίνες αξίας 7Χ2.643 € [με φπα]=18.500 €, χορηγίας ΠΑΜΕΛΑΣ ΚΑΡΑΚΑΛΟΥ στην μνήμη ΑΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ ΡΗΓΑΤΟΥ.

Παραλαμβάνονται αρχές Ιουλίου 2018 -μοντέλο κλίνης Eleganza 1, εταιρίας LINET- WISNER BOSERHOFF – Χρώμα kiwi K001 (ακτινίδιο) και ΣΤΡΩΜΑ –ΜΟΝΤΕΛΟ: CLINICARE 10 – Tο στρώμα είναι κατασκευασμένο από κρύα πολυουρεθάνη και viscoelastic αφρoλέξ (αφρολέξ μνήμης). Το πάνω μέρος του στρώματος αποτελείται από τρεις εργονομικές ξεχωριστές ζώνες: κεφαλή, κορμό και φτέρνες. Η περιοχή κάτω από το κεφάλι και τις φτέρνες αποτελείται από τρία αφρολέξ διαφορετικής πυκνότητας, σκληρότητας και προφίλ. Το άνω στρώμα για το κεφάλι και τις φτέρνες αποτελείται από αφρολέξ visco που είναι επίσης διάτρητο για καλύτερη κυκλοφορία αέρα μεταξύ του δέρματος του ασθενούς και του στρώματος.

Και ΥΠΟΛΟΙΠΟ προς ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ: 66.500-18.5000=48.000 €

Η εταιρία συγχαίρει το Δ.Σ. του Γηροκομείου, την πρόεδρο κ. Τσαγγαράτου Χριστίνα και τον διευθυντή κ. Γερουλάνο, την άριστη οικονομική διαχείριση του φορέα με μηδενικές οφειλές προς τρίτους, την πολύτιμη δωρεά-ανακαίνιση του ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ, την αποκλειστική φροντίδα των τροφίμων από τον φορέα, την αγάπη, την συμπαράσταση και την ευγένεια προς τους τροφίμους, την ΠΙΣΤΗ και το ΟΡΑΜΑ ποιοτικής ζωής για κάθε υπερήλικα κάτοικο του νησιού, που αξίζει συνδρομή από την τοπική κοινωνία σκοπεύοντας σε κορυφαία διάκριση κοινωνικής πρόνοιας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ, για όλα όσα ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΜΑΖΙ τα τελευταία εννέα χρόνια και συνεχίζουμε με την συνεχή συνδρομή και ενημέρωσή σας.