Χθες μόλις γράφαμε ότι «δεν ξέρουμε …τι θέλουμε». Θέλουμε …να μην πάει το Τμήμα Τεχνολογίας Ηχου και Μουσικών Οργάνων του ΤΕΙ στην Κέρκυρα …ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ και δεν μας νοιάζει ότι …ΚΛΕΙΝΕΙ το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων!

Θέλουμε σαν σύνθημα το …«ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ» και δεν κάνουμε σύνθημα «ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ»!

Θέλουμε να κλείσουμε τα μαγαζιά ΜΟΝΟ στο Ληξούρι και …δεν νοιαζόμαστε να κλείσουν τα μαγαζιά και στο Αργοστόλι και σ’ όλη την Κεφαλονιά, λες και το πρόβλημα δεν αφορά ολόκληρη την Κεφαλονιά!

Θέλουμε να αναδείξουμε το πρόβλημα του Ληξουρίου και το Δ.Σ. αποφασίζει αντιπροσωπεία να πάει στην Κέρκυρα αλλά ...δεν μας ενδιαφέρει να ενωθούμε με τους Λευκαδίτες που έχουν το ίδιο και μεγαλύτερο με το Ληξούρι πρόβλημα, τους Ζακυνθινούς και τους Θιακούς, ακόμη και τους Κερκυραίους!

Θέλουμε να κλείσουμε το Δήμο Κεφαλονιάς και δεν νοιαζόμαστε που αν και ο δικός μας δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης είναι επικεφαλής όλων των δημάρχων στα Ιόνια Νησιά …δεν προσπαθεί να τους πείσει να κλείσουν ΟΛΟΙ οι Δήμοι στα Ιόνια και να τους πείσει ότι το πρόβλημα του Ληξουριού είναι και πρόβλημα όλων!

Θέλουμε σύμμαχους να ανατρέψουμε την πρόταση της Υπουργικής Επιτροπής, αλλά ισχυριζόμαστε ότι το Πανεπιστημιακό Τμήμα Mουσικών Σπουδών Τεχνών με έδρα την Κέρκυρα είναι (ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!) …«κατώτερο» του δικού μας Τμήματος!

Τελικά, στο Θεό που πιστεύουμε …μπας και είμαστε ξερόλες και κανένας άλλος δεν μας φταίει παρά η ξεροκεφαλιά μας για ό,τι μας συμβαίνει;

Ιόνιο Πανεπιστήμιο
ΤΗΜΟ Ληξουρίου