438 ημέρες… έκαναν ο Θεόφιλος και οι συν αυτώ για να πάρουν χαμπάρι ένα λάθος σε μια απόφαση του ΔΣ!

ΕΧΕΙ… «μαλλιάσει η γλώσσα μας» να το γράφουμε: «Θέλουμε ν’ αγιάσουμε, αλλά δεν μας αφήνουν» ο Θεόφιλος και η παρέα του!!!

ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ είναι!!!

Κάθε μέρα όλο και κάτι θα κάνουν για να επιβεβαιώσουν τα παραπάνω!

Το νέο τους επίτευγμα;

Η δημοσίευση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου 247/22 που πάρθηκε στις 19/12/2022 στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ και σε ορθή επανάληψη …χθες 5/3/2024, όταν πάρθηκε στις 19/12/2022 και δημοσιεύτηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ στις 23/12/2022 δηλαδή πριν από 15 μήνες!!!

Δηλαδή χρειάστηκαν ο δήμαρχος Μιχαλάτος που έχει την πολιτική ευθύνη της λειτουργίας του Δήμου, αλλά και ορίστηκε για την υπογραφή της σύμβασης (την οποία ασφαλώς και …δεν θα την έχει υπογράψει), ο πρόεδρος του Δ.Σ. Βαλλιανάτος που υπογράφει την απόφαση (την αρχική και την ορθή επανάληψη), ο αντιδήμαρχος Σαμούρης που είχε οριστεί ως τακτικό μέλος στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης και οι συν αυτούς …438 ημέρες (!) για να πάρουν χαμπάρι ότι ήταν λάθος γραμμένη η αρχική δημοσίευση της απόφασης και χρειαζόταν …«ορθή επανάληψη ως προς την αρίθμηση της απόφαση στο τέλος του πρακτικού»!!!

Φανταστείτε να ήταν και κάποιος πιο σοβαρός λόγος για την ορθή επανάληψη πόσα χρόνια θα θέλανε για να το πάρουν χαμπάρι…

Έτσι για την ιστορία, η συγκεκριμένη απόφαση 247/22 φέρει τον τίτλο: «Εισήγηση για την έγκριση σχεδίου και όρων σύναψης σύμβασης Διαβαθμιδικής Συνεργασίας μεταξύ Π.Ι.Ν. – ΠΕ Κεφαλληνίας & Δήμου Αργοστολίου με τίτλο «ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΣΚΗΣΗΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ ΜΕ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΑΥΤΩΝ, ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 12 ΤΟΥ Π.Δ. 242/1996..»

Υ.Γ.: Και μην τολμήσει να πει κάποιος από τα υπεύθυνα πολιτικά πρόσωπα πως …δεν έχει καμία ευθύνη αλλά …την έχουν οι υπάλληλοι, γιατί αν το πει, πρέπει ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΠΑΡΑΥΤΑ από την θέση που κατέχει, για τον απλό λόγο ότι …«ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ»!!!