Τρελό χορό με τον «Θεό Δαίμονα» είχαν στήσει μέσα στο σπίτι των Βλαχάτων που έκαναν «διακοπές», ο 30χρονος Γερμανός Τόρστεν Φόχμαν και η 23χρονη Βουλγάρα Λίλια Μποτούρσβα, τα ονόματα των οποίων αποκάλυψε χθες ο «Η».

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, το ζεύγος που θυσιάστηκε στον βωμό της σατανιστικής τελετής είναι άγνωστο αν είχε εξ αρχής ως σκοπό την αυτοθυσία του στον Σατανά.

Με τις οικογένειες του «σατανιστικού» ζεύγους στην Γερμανία και στη Βουλγαρία έχουν έλθει ήδη σε επαφές οι ελληνικές Αρχές προκειμένου να γίνει η τελική εξακρίβωση της ταυτότητας των δύο νεκρών.

Παλιά σημάδια και ουλές στο πτώμα της 23χρονης Βουλγάρας δείχνουν ότι η κοπέλα είχε ξανασυμμετάσχει σε τελετές «μαύρης μαγείας» και αυτοτραυματισμών χάριν του Εωσφόρου.

Η τελευταία της απόπειρα να ευχαριστήσει τον Διάβολο επέφερε και το τέλος της ζωής της, καθώς από τις χαρακιές στα χέρια της η αιμορραγία δεν σταματούσε κι’ έτσι επήλθε το τέλος της.

Ο 30χρονος Γερμανός σύντροφός της που τη συνόδευε στην τελετή έφυγε λίγα λεπτά αργότερα. Αφού η αιμορραγία δεν έφερνε τον θάνατο και γι’ αυτόν, αποφάσισε να γεμίσει με νερό τη μπανιέρα του σπιτιού και μέσα σ’ αυτήν να καρφώσει ένα κουζινομάχαιρο στην καρδιά του.

Η 23χρονη Βουλγάρα σπούδαζε στην πόλη Εμφορντ της Γερμανίας και οι γονείς της είχαν δηλώσει την εξαφάνισή της από τις 8 Ιουνίου 2017.

Στο μεταξύ, νεώτερες πληροφορίες του Η» φέρουν τους δύο αυτόχειρες να έχουν αφιχθεί στην Κεφαλονιά στις 17 Δεκεμβρίου, και την παραμονή τους και σε άλλα ενοικιαζόμενα καταλύματα, αλλά και σε ξενοδοχείο στο Αργοστόλι.

Ο 30χρονος Γερμανός αυτόχειρας…
Η 23χρονη Βουλγάρα αυτόχειρας
Το θηριώδες τζιπ WV με το οποίο το ζεύγος έφθασε στην Κεφαλονιά

«Πονοκέφαλος» για την Αστυνομία η διαρροή των φωτογραφιών και η …άνετη διαδρομή του τζιπ


Ισχυρό «πονοκέφαλο» έχει δημιουργήσει για την Ελληνική Αστυνομία η πρωτοφανής υπόθεση του ζεύγους που αυτοκτονησε παραμονή της Πρωτοχρονιάς στα Βλαχάτα, ύστερα από τελετές «μαύρης μαγείας».

Κι’ ενώ ακόμα δεν έχει εκδοθεί καμία επίσημη ανακοίνωση για το φοβερό συμβάν, τα ΜΜΕ «βομβαρδίζουν» το κοινό με πολλές λεπτομέρειες, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες μας, ξεκίνησε έρευνα για τη διαρροή φωτογραφιών της διπλής αυτοκτονίας μέσα στο σπίτι που νοίκιασαν στο χωριό της Λειβαθούς.

Ειδικότερα, το θέμα εστιάζεται στις φωτογραφίες που δημοσίευσε αθηναϊκή εφημερίδα στην οποία διαφαινόταν η αυτοκτονία του Γερμανού μέσα στη μπανιέρα του σπιτιού και της Βουλγάρας που μετά την αυτοκτονία ήταν σκεπασμένη με μιά κουβέρτα.

Επίσης, το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ απασχολεί και το ότι το κλεμμένο θηριώδες τζιπ των Γερμανών διήνυσε τη μισή Ευρώπη με πλαστές πινακίδες, αλλά δεν το σταμάτησαν πουθενά για έλεγχο…


Τι γράφει το «Πρώτο Θέμα» για το θρίλερ


Aπέλπιδες ήταν οι προσπάθειες του πατέρα και των αδελφών της να βρουν την 23χρονη κοπέλα ζωντανή, αναφέρει το Protothema.

Με την 23χρονη, που ήταν γεννημένη στην πόλη Σλίβεν της Βουλγαρίας και σπούδαζε στη Γερμανία, είχε ασχοληθεί και η Ιντερπολ με σήμα της αφού τη θεωρούσε εξαφανισμένη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα επρόκειτο να επιστρέψει στις 8 Ιουνίου αεροπορικώς από τη Λειψία στη Βουλγαρία αλλά εκείνη την ημέρα χάθηκαν τα ίχνη της.

Στη σελίδα της στο facebook φίλοι και συγγενείς αναρτούσαν συνεχώς φωτογραφίες της ενώ την παρακαλούσαν να επικοινωνήσει μαζί τους, αφού αγωνιούσαν για την τύχη της.

Στις 18 Ιουνίου ο αδερφός της Μάρτιν περιέγραφε την αδερφή του δίνοντας και τη λεπτομέρεια με το τατουάζ που έχει στον ώμο της ζητώντας από όποιον γνωρίζει κάτι να τον ειδοποιήσει. Στις 7 Ιουλίου και πάλι ο αδερφός της Μάρτιν στο λογαριασμό της Λίλια στο facebook ζητούσε από όποιον γνωρίζει κάτι για την μικρή του αδερφή να ενημερώσει την αστυνομία ή τον ίδιο.

Στις 21 Ιουνίου, έκκληση για βοήθεια είχε κάνει στο facebook η αδελφή της Μίλα, ενώ στις 8 Αυγούστου 2017 ο πατέρας της Κρίστο ανέβασε μια είδηση στον λογαριασμό της Λιλια ενημερώνοντας ότι ο επικεφαλής της αστυνομίας που ερευνούσε την εξαφάνιση της κόρης του είχε καταφέρει να την εντοπίσει στο τηλέφωνο και του είπε πως είναι καλά αλλά θέλει να μείνει μόνη της.

Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι στην Κεφαλονιά

Την ίδια ώρα στην Κεφαλονιά οι κάτοικοι στο χωριό Βλαχάτα δεν μπορούν ακόμη να πιστέψουν πως το ζευγάρι αυτό ήρθε στο νησί τους για να πεθάνει. Η έγκυος ιδιοκτήτρια του σπιτιού μέσα στο οποίο βρήκε νεκρούς τον 30χρονο Γερμανό και την 23χρονη Βουλγάρα, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Οι εικόνες που αντίκρισε θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό της, αφού όταν άνοιξε την πόρτα του σπιτιού για να δει αν το ζευγάρι που είχε κλείσει το σπίτι μέσω της πλατφόρμας Airbnb είχε φύγει, όπως ήταν συμφωνημένο, αντίκρισε στον καναπέ την κοπέλα σκεπασμένη με μια κουβέρτα, ενώ δίπλα της ήταν πετσέτες με αίματα.

Οι πατημασιές από αίμα την οδήγησαν στο μπάνιο του σπιτιού και εκεί σε μια λίμνη αίματος μέσα στην μπανιέρα αντίκρισε σε εμβρυική στάση τον άνδρα νεκρό. Ενα κουζινομάχαιρο ήταν καρφωμένο στην καρδιά του.