Ομορφη μέρα για το «Νέο Αργοστόλι». Μετά τις συντονισμένες προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής και την αμέριστη συμπαράσταση του Περιφερειάρχη Θόδωρου Γαλιατσάτου εντάχθηκαν για χρηματοδότηση οι αναπλάσεις της Οδού Ριζοσπαστών (Φοινικόδρομου) και της 21ης Μαΐου (Πλατεία-Λιμεναρχείο), αναφέρει χθεσινή ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής.

Τα δύο έργα με προϋπολογισμό περίπου 1.400.000 ευρώ θα δημοπρατηθούν άμεσα και η ολοκλήρωσή τους προβλέπεται να γίνει εντός 12 μηνών.

Τα ανωτέρω έργα μαζί με το παραλιακό μέτωπο (Κυανής Ακτής) που σύντομα αρχίζει, θα ολοκληρώσουν ένα σύστημα αναπλάσεων που δημιουργεί πλέον μία όμορφη-σύγχρονη και λειτουργική πόλη έτοιμη να υποδεχθεί τις προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας για μία ανταγωνιστική Κεφαλλονιά στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Τέλος, οι αναπλάσεις του ιστορικού μας κέντρου και του παραλιακού μετώπου θα ολοκληρωθούν με την ανάπλαση της οδού Λαυράγκα που θα χρηματοδοτηθεί με ιδίους πόρους από το Δήμο μας, ενώ το εργοστάσιο επεξεργασίας του νερού της πρωτεύουσας αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί εντός του 2018.

«ΤΟ ΝΕΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ».