Συναγερμός έχει σημάνει στο Δημαρχιακό Μέγαρο και στην ελεγχόμενη από αυτό Νομαρχιακή Επιτροπή (ΝΟΔΕ) της Νέας Δημοκρατίας, προκειμένου η γαλάζια Οργάνωση να δείξει ότι έχει κάποια υπόσταση, τη στιγμή που είναι εντελώς ανύπαρκτη!

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, στελέχη της ΝΟΔΕ για να δείξουν ότι η Οργάνωση λειτουργεί δήθεν σωστά, σκέφθηκαν, με αφορμή το κόψιμο πίτας για το νέο χρόνο, να προσκαλέσουν στο Αργοστόλι για την εκδήλωση αυτή την τ. υπουργό και νυν βουλευτή και αδελφή του προέδρου της Ν.Δ., Ντόρα Μπακογιάννη!

Ηδη η κ. Μπακογιάννη έχει πάρει κάποια τέτοια μηνύματα, πλην όμως, όπως έχει γράψει και το «Τρίτο Μάτι», την μόνη επαφή που είχε μέχρι χθες ήταν η τελφωνική επαφή της για «Χρόνια Πολλά» με τον τ. πρόεδρο της Τ.Ο. Αργοστολίου της Ν.Δ. Μάκη Παγουλάτο!

Πολιτικοί παρατηρητές εκτιμούν ότι η προσπάθεια του Μεγάρου και του ελεγχόμενου απ’ αυτό προέδρου της ΝΟΔΕ Αντώνη Κατσιγιάννη να προσελκύσουν την Ντόρα σε κοπή πίτας της Οργάνωσης, διαφαίνεται ώς «σωσίβιο», τη στιγμή που το Μέγαρο έχει υποστεί συντριπτική ήττα στις εκλογές του Επιμελητηρίου, ενώ υπάρχει σε εξέλιξη και το πόρισμα των Ελεγκτών-Επιθεωρητών του Δημοσίου, που καταλογίζει μεγάλες ευθύνες για παρανομίες στο δήμαρχο Αλέξανδρο Παρίση, στον αντιδήμαρχο Σπύρο Ματιάτο και στον τ. αντιδήμαρχο Σάββα Σαββαόγολου, ενώ -σύμφωνα με πληροφορίες- είναι σε εξέλιξη και νέα ελεγκτικά πορίσματα για το Δήμο.

Στο μεταξύ. σε αναβρασμό βρίσκεται ο κόσμος της Ν.Δ. στα νησιά μας, διότι σε μια κρίσιμη περίοδο που το κόμμα είναι προ των πυλών της εξουσίας, οι υπεύθυνοι της ΝΟΔΕ βουλιάζουν των οργάνωση του κόμματος όλο και πιο πολύ.