Δεν μπορείς παρά να θαυμάσεις το παιδί.

Οργάνωσε την επίσκεψη του Βουλευτή Βασίλη Οικονόμου τομεάρχη Υγείας της ΝΔ στην Κεφαλονιά στις 14 και 15 Φεβρουαρίου   με κάθε λεπτομέρεια.

Πρώτα από όλα έβγαλε πρόγραμμα στα Μεσα ενημερωσης

Λεπτομερέστατο!

Τι ώρα φθάνει, ποιους θα δεί, ποιοί θα τον συνοδεύουν, που θα πάει.

Οργάνωσε και μια συνέντευξη Τύπου με τα τοπικά Μέσα.

Πάνω στην λεπτομέρεια και το τρέξιμο ξέχασε να ειδοποιήσει τους συνοδούς του Βουλευτή.

Έτσι κάποιοι Ληξουριώτες χάσανε την χαρά να συνοδεύσουν τον Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας την Τέταρτη 14 Φεβρουαρίου στο Νοσοκομείο του «Χωριου» τους, όπως έχουν καταντήσει το Ληξούρι οι διοικούντες το Δήμο.

Είδαμε τους προέδρους του Ιατρικού και του Φαρμακευτικού Συλλόγου να τρέχουν την Τετάρτη το μεσημέρι από τις δύο μέχρι τις τέσσαρες, από του Μουίκη στο Premier, για να πετύχουν επιτέλους στις τέσσαρες τον κ. Βουλευτή στο Premier.

Είδαμε Ληξουριώτες να ξημερώνονται την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου ασθμαίνοντες στο Νοσοκομείο του Αργοστολιού για να μην πάρουνε και άλλη απουσία.

Και κερασάκι στην τούρτα, εξυβρίστηκε   και o Οδοντιατρικός Σύλλογος, επειδή τόλμησε να διαμαρτυρηθεί γιατί αγνοήθηκε και δεν προσκλήθηκε στην συνάντηση του Βουλευτή με τον Ιατρικό και τον Φαρμακευτικό Σύλλογο.

Τους εξύβρισαν, γιατί οι θρασείς του Διοικητικού Συμβουλίου του Οδοντιατρικού Συλλόγου δεν έπεσαν στα τέσσερα να επισκεφθούν τον κ. Βουλευτή που τους έκανε την χάρη να τους προσκαλέσει τηλεφωνικά στις 2 η ώρα το μεσημέρι της Πέμπτης 15 Φεβρουαρίου, δηλαδή ενώ ο κυρ Βουλευτής ήταν σχεδόν στο δρόμο προς το αεροδρόμιο, όπως βγαίνει από την ανακοίνωση του κυρ Πρόεδρου της ΝΟΔΕ.

Γιατί αυτό είναι το νέο πολιτικό αστέρι της Νέας Δημοκρατίας στην Κεφαλονιά που οργάνωσε με τον καλλίτερο τρόπο την επίσκεψη του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στο νησί μας.

Από τα καμώματα και την ανακοίνωση του κυρ Προέδρου της ΝΟΔΕ, είναι προφανής η ταχύρυθμη πολιτική σχολή που φοίτησε πριν αναλάβει τα καθήκοντα του…

Μια ακόμη τέτοια επιτυχημένη δράση του κυρ Προέδρου της ΝΟΔΕ και του ινστρούχτορά του, και η Αφροδίτη έχει εξασφάλισει μια ακόμη εκλογή.

Προσοχή, το παιδί ξύπνησε, ανακάλυψε ότι υπάρχει Οργάνωση, υπάρχει ΝΟΔΕ.

Αλήθεια, πόσες Νομαρχιακές έχει πραγματοποιήσει μέχρι τώρα; Καμία!

Κύριε Κατσιγιάννη, τελειώνει η θητεία σας και δε σας γνωρίζει ούτε ο ίσκιος σας.

Καλή σας Νύχτα.

ΚΟΛΟΜΠΑΙΟΣ