ΠΕΛΠΛΟ μυστηρίου καλύπτει την ξαφνική επιστροφή του δημάρχου Κεφαλονιάς Αλέξανδρου Παρίση από την Σερβία στην Ελλάδα σήμερα, μη συμμετέχοντας στην εκδήλωση για την ονοματοδοσία της «Οδού Αργοστολίου» που έγινε την πόλη Σάμπατς!

Η ξαφνική αναχώρηση του κ. Παρίση για την Αθήνα από το Σάμπατς έγινε στις 11 το πρωϊ (μέσω Αεροδρομίου του Βελιγραδίου), ενώ η εκδήλωση έγινε στις 12.30 μ.μ., με επικεφαλής εκπρόσωπο του Δήμου Κεφαλονιάς τον πρόεδρο της ΚΕΔΗΚΕ Άγγελο Κωνσταντάκη!

Σύμφωνα με πληροφορίες -που δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί- ο κ. Παρίσης κλήθηκε εκτάκτως στην Αθήνα από τον υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη, ενώ άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Παρίσης είπε στην αποστολή της Κεφαλονιάς ότι φεύγει εκτάκτως για Αθήνα για υπόθεση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ιονίων Νήσων (ΠΕΔΙΝ).

Η ονοματοδοσία του δρόμου του Σάμπατς σε «Οδό Αργοστολίου» πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επισημότητα και παρουσία του δημάρχου του Σάμπατς, Nebojsa Zelenovic, του επίτιμου προξένου της Σερβίας στην Κεφαλονιά Βίκτωρα Ρουχωτά και του προέδρου της ΚΕΔΗΚΕ Αγγελου Κωνσταντάκη.

Τα αποκαλυπτήρια της οδού έκαναν από κοινού ο δήμαρχος του Σάμπατς Nebojsa Zelenovic και ο πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ, Άγγελος Κωνσταντάκης, ενώ εντυπωσίασαν με την παρουσία τους οι Κεφαλονίτες Χορωδοί και Κανταδόροι της ΚΕΔΗΚΕ. Από τις σερβικές Αρχές συμμετείχε επίσης  ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Σάμπατς Namanja Pajic.

Σε σχετικό Δελτίο Τύπου που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του Δημάρχου, ενημερώνει για την έκτακτη αναχώρηση του κ. Παρίση από το Σάμπατς, χωρίς να αναφέρει τους λόγους της επιστροφής του στην Αθήνα.

Ο Δήμος Κεφαλονιάς εκπροσωπήθηκε στην τελετή της ονοματοδοσίας της «Οδού Αργοστολίου» στο Σάμπατς από τον πρόεδρο της, ΚΕΔΗΚΕ Άγγελο Κωνσταντάκη, λόγω της έκτακτης αναχώρησης για Αθήνα του δημάρχου κ. Αλεξανδρου Παρίση.