«Ταξιδιώτης» σε ουράνιους προορισμούς είναι από χθες ο «Στρατηγός του Θαλάσσιου Τουρισμού» Μανόλης Ζαμπέλης, αφού χθες το πρωΐ έχασε τη μάχη με την ασθένεια που τον ταλαιπωρούσε τον τελευταίο καιρό, στα 78 του χρόνια.

Ο Μανόλης υπηρέτησε τον Τουρισμό επί δεκαετίες με απόλυτη επιτυχία, ήταν ο ιδρυτής του «AINOS TRAVEL» στο Αργοστόλι, αλλά και ο πρωτοπόρος στην πρακτόρευση κρουαζιεροπλοίων και γιώτ, κερδίζοντας σειρά βραβεύσεων για την προσφορά του στον Τουρισμό.

Παράλληλα ασχόληθηκε επί σειρά ετών με τα κοινά: Διέτελεσε πρόεδρος επί δύο 4ετίες στην Κοινότητα Τουλιάτων, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ερίσου για άλλες δύο 4ετίες (Δημαρχία Κώστα Κοντογούρη) του τ. Δήμου Ερίσου, αλλά και μέλος του Δ.Σ. της Διαδημοτικής Επιχείρησης Καθαριότητας ως εκπρόσωπος του τ. Δήμου Ερίσου (δημαρχία Κατερίνας Κουταλά).

Ο Μανόλης Ζαμπέλης υπήρξε ιδιαίτερα αγαπητός στην Ερισο, ήταν άνθρωπος της προσφοράς με ανιδιοτέλεια.

Υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους «εραστές» της Κεφαλονιάς, που την υπηρέτησε όπου και όταν του ζητήθηκε.

Ηταν παντρεμένος με τη Φιορούλα Ζαμπέλη, συνοδοιπόρος του σε όλη την πορεία της ζωή τους, οικογενειακά και επαγγελματικά και ευτύχισαν με την απόκτηση των δύο θυγατέρων τους, Ελένη και Κούλα.

Η ζωή του έκανε ακόμα μία επιβράβευση, χαρίζοντάς του δύο πανέμορφα εγγόνια από την Ελένη (σύζυγος του Αριστοφάνη Μοντεσάτου), το Γεράσιμο και την Αννα.

Το «τελευταίο αντίο» στο Μανόλη θα πουν η οικογένειά του, συγγενείς και φίλοι, την Παρασκευή στις 11.30’ π.μ., από τον ιερό Ναό του Αη Γιάννη στα Μαρκουλάτα Ερίσου.

Ο «Η» στέλνει τα θερμά του συλλυπητήρια στην αγαπημένη σύζυγό του Φιορούλα, στα παιδιά του, αλλά και σε όλους του οικείους του.

Δ.Δ.-