«Η μητέρα όλων των μαχών», η μεγαλύτερη μάχη όλων των εποχών για τον τοπικό αθλητισμό, θα είναι ο σημερινός τρίτος και τελευταίος τελικός μεταξύ ΑΣΚ-ΝΕΟΛ, που θα ξεκινήσει στις 5 μ.μ. στο Κλειστό Αργοστολίου.

Ο ΝΕΟΛ μετά από επικές ανατροπές, κατάφερε να ισοφαρίσει τα μεταξύ των δύο ομάδων παιχνίδια σε 2-2, οπότε ο σημερινός τελικός θα αναδείξει οριστικά και αμετάκλητα τον Πρωταθλητή της Α1 ΕΣΚΑΗ, ένας τίτλος που οδηγεί στη Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Κάτι που ασφαλώς σημαίνει ότι, ούτω ή άλλως, όπως έχουμε αναφέρει, η Κεφαλονιά θα έχει από τη νέα περίοδο ομάδα στη Γ’ Εθνική.

Ετσι σήμερα όλοι πρέπει να βρεθούμε στο Κλειστό Αργοστολίου για να χειροκροτήσουμε και τις δύο ομάδες μας και να υποδεχθούμε τον μεγάλο και άξιο Πρωταθλητή.

Οπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, δεν υπάρχουν προγνωστικά για το σημερινό παιχνίδι. Ολα παίζονται.

Σχετικά με το ματς ο ΑΣΚ εξέδωσε χθες την ακόλουθη ανακοίνωση:

Ο Τελικός των τελικών την Τετάρτη! Ραντεβού με την ιστορία για τον ΑΣΚ!

Ραντεβού με την ιστορία του δίνει ο ΑΣΚ σήμερα Τετάρτη 13/6 στις 5 το απόγευμα στο Κλειστό «Αντώνης Τρίτσης» του Αργοστολίου!

Η ομάδα μας, θα αντιμετωπίσει στον τελικό των τελικών τον ΝΕΟΛ, θέλοντας να επιβεβαιώσει ότι είναι η καλύτερη ομάδα της Α1 ΕΣΚΑ-Η. Να πάρει τον τίτλο του πρωταθλητή της Κατηγορίας και παράλληλα την άνοδο για την Γ’ Εθνική!

Ολοι σήμερα Τετάρτη στο γήπεδο να χειροκροτήσουν τους παίκτες που δίνουν σε αυτά τα παιχνίδια την ψυχή τους για να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος!

Ενα πολύ μεγάλο παιχνίδι περιμένει τον ΑΣΚ, ο οποίος θέλει να είναι συνεπής και πάλι στο ραντεβού με την ιστορία του!

Φάση από τον τελευταίο αγώνα ΝΕΟΛ-ΑΣΚ 85-77 στο Ληξούρι