Στο σπίτι του, στον Αγιο Κωνσταντίνο, γιόρτασε χθες την ονομαστική του εορτή ο επιχειρηματίας της Επικοινωνίας και εν δυνάμει υποψήφιος βουλευτής του Νομού μας Παύλος Παπαδάτος.

Η γιορτή έγινε μέσα σε στενό οικογενειακό κύκλο με τη σύζυγό του Αννέτα, τα αδέλφια του Γιάννη (μετά της συζύγου του Φωτεινής και του υιού του Γουλιέλμου) και Μαρία και τους κουμπάρους του, τον αριθμολόγο και ποιητή Γεράσιμο Ραζή Γαλιατσάτο και τη σύζυγό του Ξένια και τον επιχειρηματία Ανδρέα Μαρκαντωνάτο, την κόρη του οποίου Εμελία, έχει βαφτίσει ο Παύλος.

Αρχικά έγινε δοξολογία στον ναΐσκο, του Αποστόλου Παύλου που βρίσκεται στον περίβολο του σπιτιού, υπό τον ιερέα Σωτήρη απ’ τα Διλινάτα και στη συνέχεια δόθηκε γεύμα.

Στην Εορτή προσήλθαν αυθόρμητως για να πούνε τα χρόνια πολλά στον Παύλο, ο ιδιαίτερός του Μάκης Παγουλάτος, ο αντιδήμαρχος Σπύρος Ματιάτος, ο πρόεδρος του Τόπου και των Επενδυτών Παναγής Σιμωτάς, ο τ. διευθυντής της Παθολογικής Κλινικής Τάκης Μπαζίγος, ο επιχειρηματίας Γιώτης Κρεμμύδας, ο κάπτεν Νίκος Μιχαλιτσιάνος κ.ά.

Και του χρόνου!

 

Ο αδελφός του Παύλου, Γιάννης Παπαδάτος, με τον Λάκη Δελλαπόρτα από το Ληξούρι. Στο βάθος διακρίνεται το κρουαζιερόπλοιο «Riviera» που «έδεσε» χθες στο Αργοστόλι

 

Ο Παύλος με την αγαπημένη του αδελφή Μαρία.

 

Ο Παύλος με τον παπά-Σωτήρη Αντωνάτο, των Διλινάτων-Δαυγάτων, στο εσωτερικό του ναΐσκου του Αγίου Παύλου που βρίσκεται στο κτήμα του σπιτιού του Παύλου.

 

Ο κάπτεν Νίκος Μιχαλιτσιάνος με τον γιατρό Τάκη Μπαζίγο και τον επιχειρηματία Γιώτη Κρεμμύδα

 

Ο Παύλος με τον κουμπάρο του επιχειρηματία Ανδρέα Μαρκαντωνάτο και την κόρη του Εμελία, την οποία έχει βαφτίσει ο Παύλος

 

Ο Παύλος ενώ αγκαλιάζει τον αγαπημένο του Πρόεδρο Παναγή Σιμωτά

 

Μάκης Γαλιατσάτος και Μάκης Παγουλάτος

 

Ο Παύλος έξω από το ναΐσκο του Αγίου Παύλου