Κλειστός θα είναι σήμερα και αύριο ο Πλατύς Γιαλός, λόγω φορολογικών παραβάσεων, μετά από «ντου» που έκανε το ΣΔΟΕ στην διάσημη παραλία μας!

Ο Δήμος Κεφαλονιάς ανακοίνωσε χθες το 2ήμερο κλείσιμο της παραλίας, τονίζοντας ότι αμφισβητεί ευθέως και θα κάνει προσφυγή για την απόφαση.

Ειδικότερα η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Ενημερώνουμε τους δημότες μας ότι την Παρασκευή και Σάββατο, 24 και 25 Αυγούστου, η παραλία του Πλατύ Γιαλού δεν θα παρέχει τις υπηρεσίες της λόγω αντιδικίας για τον τρόπο λειτουργίας της σε σχέση με φερόμενη παραβίαση κανόνων φορολογικού δικαίου. Ο Δήμος Κεφαλλονιάς αμφισβητεί ευθέως τον υποδειχθέντα από το κλιμάκιο της ΑΑΔΕ (Σ.Σ.: Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων) τρόπο λειτουργίας και η όλη υπόθεση θα κριθεί οριστικά σε νομικό επίπεδο μετά την εκδίκαση της προσφυγής που έχει ήδη κατατεθεί.

Σημειώνουμε ότι βάση του νόμου η νομική εκκρεμοδικία δεν αναστέλλει την διήμερη αναστολή λειτουργίας.

Πληροφορούμε τέλος τους δημότες μας ότι η αγαπημένη μας παραλία θα επαναλειτουργήσει από την Κυριακή, 26 Αυγούστου, ενώ δηλώνουμε στους γνωστούς κύκλους πως όσα εμπόδια και αν  υψώσουν ο Πλατύς Γιαλός ήταν, είναι και θα παραμείνει δημοτικός, στην υπηρεσία των δημοτών και τους τόπου μας.

Γραφείο Επικοινωνίας

Στο μεταξύ, υπάρχουν πληροφορίες ότι και σε κάποιες άλλες παραλίες μας μπήκε λουκέτο απ’ το ΣΔΟΕ λόγω φορολογικών παραβιάσεων, οπότε οι λουώμενοι αποχώρησαν.