Απίστευτο πολιτικό κοντράστ έλαβε χώραν προχθές το βράδι στην ταβέρνα «Πάνθεον» («Πατριάρχης») στα Διλινάτα και οι παραβρεθέντες απόλαυσαν σκηνές άπειρου κάλους.

Το κοντόβραδο μπήκαν στην ταβέρνα, που ήταν γεμάτη από κόσμο, ο διευθυντής της Διαδημοτικής Κώστας Γαλιατσάτος με τη σύζυγό του και η ιδιοκτήτρια του Kefaloniapress Eλένη Χιόνη, οι οποίοι κάθισαν σε ένα τραπέζι μαζί με τους ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου των Φάρσων «Stella Di Mare» Μάκη και Στέλλα Βουτσινά (Σ.Σ.: Είναι γονείς του προέδρου του Επιμελητηρίου Πειραιά Γιάννη Βουτσινά).

Δίπλα στο τραπέζι τους υπήρχε ένα μεγάλο τραπέζι, το οποίο στη συνέχεια άρχισαν να καταλαμβάνουν ο δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης και η παρέα του. Μεταξύ τους ήταν ο αναπληρωτής δημάρχου Διονύσης Λυκούδης, ο αδελφός του πολιτευτής Μπάκης Λυκούδης, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Επιμελητηρίου Σπύρος Γασπαρινάτος και  άλλοι συνεργάτες της Δημοτικής Αρχής.

Κάποια στιγμή στην ταβέρνα έκαμε την εμφανισή του ο Σαμικός Δημήτρης Φιοραβάντες (Σακκούλας) με έναν άσπρο σκύλο και δύο μουσικούς, με στόχο να διασκεδάσουν ο δήμαρχος και οι συνεργάτες του.

Περιέργως όμως η παρέα του Γνήσιου έφαγε πολύ γρήγορα και μη δεχόμενη την μουσική του Σακκούλα, άρχισε να αποχωρεί γρήγορα.

Κάποιοι, ωστόσο, λέγανε ότι ο δήμαρχος και η παρέα του αποχώρησαν λόγω του ότι στο διπλανό τραπέζι ήταν -όπως προαναφέραμε- ο διευθυντής της Διαδημοτικής Κώστας Γαλιατσάτος και η ιδιοκτήτρια του Kefaloniapress Ελένη Χιόνη- ορκισμένοι αντίπαλοι του «Μεγάρου»…

Ετσι, αφού άδειασε το μεγάλο τραπέζι του Γνήσιου, ο Σακκούλας προσεφέρθη να παίξουν οι μουσικοί για το τραπέζι Βουτσινά-Γαλιατσάτου-Χιόνη, οπότε το «Πάνθεον» πήρε φωτιά!

Στη συνέχεια «έδωσαν ρέστα» στο ζεϊμπέκικο ο Κώστας Γαλιατσάτος και ο συνέταιρός του Κώστας Καλογηράτος, με τον πρώτο σε κάποιες φάσεις να χτυπάει παλαμάκια και να τον ραίνει με άσπρα πετσετάκια και …πεντακοσάρικα!

Tο τραπέζι του Γνήσιου έμεινε άδειο
Ο Κώστας Γαλιατσάτος σε τσακίρ κέφι ραίνει με χαρτιά τον Κώστα Καλογηράτο
Ο Σακκούλας με το σκύλο του…
Aλέξανδρος Παρίσης