Υπογράφηκε χθες το πρωί στο Δημαρχείο Αργοστολίου η σύμβαση που αφορά στο έργο ανάπλασης της παραλίας Αργοστολίου και συγκεκριμένα στο τμήμα από την γέφυρα De Bosset έως την παλιά Lαχαναγορά.

Η σύμβαση υπογράφηκε από τον ανάδοχο εργολάβο και το έργο θα ολοκληρωθεί εντός 300 ημερολογιακών ημερών (περίπου 10 μήνες).

O προϋπολογισμός του έργου είναι 1.000.000 ευρώ, ενώ μετά την έκπτωση από τον διαγωνισμό διαμορφώθηκε στις 530.546,74 ευρώ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η σημερινή σύμβαση είναι η αρχή των σημαντικών συμβάσεων που η Δημοτική Αρχή θα υπογράψει τις επόμενες 30 μέρες για έργα που αφορούν στην ανάπλαση της πόλης του Αργοστολίου καθώς ακολουθεί η υπογραφή της σύμβασης για το έργο της ανάπλασης της Κεντρικής Πλατείας Αργοστολίου, των οδών που την περιβάλλουν καθώς και της Π. Βαλλιάνου (μπροστά από το νέο Δημαρχείο). Πρόκειται για έργα που πραγματικά θα αλλάξουν την εικόνα της πρωτεύουσας του νησιού μας ενώ η ολοκλήρωσή τους θα είναι εντός 12 μηνών περίπου.

Η υπογραφή της σύμβασης αποτελεί την αρχή μιας προσπάθειας για ένα Νέο Αργοστόλι.

an
Μετά την υπογραφή της σύμβασης ο αντιδήμαρχος έργων κ. Διονύσης Λυκούδης χαιρετάει τον εργολάβο κ. Γιώργο Βαγγελάτο υπό το βλέμα του δήμαρχου κ. Αλέξανδρου Παρίση

an1