Επερώτηση στη βουλή για το Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείο κατέθεσε ο γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ. Κώστας τσιάρας μετά από πρωτοβουλία του επιχειρηματία και πολιτευτή της Ν.Δ. στο Νομό μας Παύλου Παπαδάτου.

Σε χθεσινή ανακοίνωσή του ο κ. Παπαδάτος αναφέρει τα εξής:

Απίστευτο!

Αν κάποιος νομίζει ότι δεν είναι δυνατό το 2018 η παθολογική κλινική ενός νοσοκομείου να είναι χωρίς παθολόγο γιατρό κάνει λάθος!!!

Δυστυχώς αυτό είναι το Μαντζαβινάτειο νοσοκομείο. Ποιός άραγε περίμενε αυτό το κατάντημα;

Η παθολογική κλινική του Μαντζαβινάτειου Νοσοκομείου Ληξουρίου δεν έχει ούτε ένα γιατρό προκειμένου να είναι έστω και υποτυπωδώς λειτουργική. Το αποτέλεσμα; Οι επτά χιλιάδες κάτοικοι του Ληξουρίου και της ευρύτερης περιοχής στερούνται βασικής περίθαλψης. Το καλοκαίρι μάλιστα που λόγω τουρισμού ο πληθυσμός πολλαπλασιάζεται ο κίνδυνος για την βασική προστασία της υγείας χιλιάδων ανθρώπων να είναι ανύπαρκτος. Όπως διεπίστωσα ο αγώνας και η προσπάθεια της διεύθυνσης του νοσοκομείου είναι τεράστια, αλλά αυτό δεν αρκεί να αναπληρώσει την αδιαφορία της πολιτείας και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Αυτός είναι και ο λόγος που κατόπιν συνεννοήσεως με την διεύθυνση του Μαντζαβινάτειου νοσοκομείου κατέφυγα στην βοήθεια της αξιωματικής αντιπολίτευσης και συγκεκριμένα στον γραμματέα βουλευτή της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ,  ο οποίος και έκανε επερώτηση στην βουλή προς τον υπουργό υγείας κύριο Ξανθό, με την οποία ζητά την άμεση διευθέτηση ενός τόσο σοβαρού θέματος.

Το Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείο
Π. Παπαδάτος