21 Ιανουαρίου σήμερα και ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση για την  δρομολόγηση στη γραμμή Πάτρα – Σάμη – Ιθάκη του νέου αποκτήματος της  LEVANTE FERRIES, ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΛΒΟΣ.

Η εταιρία επισήμως έχει ανακοινώσει ότι η γραμμή θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο και από ότι φαίνεται είναι αποφασισμένη να τηρήσει τη δέσμευσή της  παρόλο που δεν θα έχει υπογραφεί η σύμβαση με το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας.

Για να τηρηθούν οι υποσχέσεις τα συνεργεία δουλεύουν νυχθημερόν με προτεραιότητα τον μηχανοστάσιο και  γενικά τον μηχανολογικό εξοπλισμό του πλοίου . Η ασφάλεια επιβατών και πληρώματος είναι η πρώτη προτεραιότητα.

Νυχθημερόν πάνω και καταπάνω στα συνεργεία είναι ο ίδιος ο πρόεδρος της  LEVANTE FERRIES,  Γιώργος Θεοδόσης. Με τα σχέδια υπό μάλης επιβλέπει τα πάντα, από το πρωί έως το άλλο πρωί.

Γιώργος Θεοδόσης πρόεδρος LEVANTE FERRIES στο ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΛΒΟΣ
Γιώργος Θεοδόσης πρόεδρος LEVANTE FERRIES στα γκαράζ

Για του λόγου το αληθές εξασφαλίσαμε τις αποκλειστικές φωτογραφίες από το Μηχανοστάσιο. Σε αυτό το τμήμα κέρβερος είναι ο Βασίλης  Παγανοπουλος Αρχιμηχανικός.  Ελέγχει και το τελευταίο γρανάζι.

Βασίλης Παγανόπουλος, Αρχιμηχανικός

Το ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΛΒΟΣ θα ξεκινήσει όταν  έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στο μηχανοστάσιο, τα σαλόνια θα αντικατασταθούν αργότερα και τούτο γιατί τα περισσότερα έπιπλα έρχονται από το εξωτερικό και απαιτούν διαδικασίες.

Έχουμε νέα όμως για τους ζωόφιλους. Στο «νέο» ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΛΒΟΣ  μάθαμε ότι δημιουργήθηκε χώρος  για τα κατοικίδια που θα ταξιδεύουν με τα αφεντικά τους. Ο χώρος είναι αυτόνομος για να μην ενοχλούνται οι άλλοι επιβάτες και τα ζώα να είναι χαρούμενα  (και όχι ναρκωμένα) και ασφαλή.

Γιώργος Θεοδόσης πρόεδρος LEVANTE FERRIES στο ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΛΒΟΣ

Σε λίγες μέρες τα κίτρινα σινιάλα του AΝΔΡΕΑΣ ΚΑΛΒΟΣ θα ανεμίσουν στη Πάτρα, στη Σάμη, στον Πίσω Αετό.  Ένα ακόμα μπιζού της LEVANTE FERRIES θα προσφέρει την ευκαιρία στους Κεφαλονίτες, στους Θιακούς και στους επισκέπτες των νησιών μας  να ταξιδεύουν με ασφάλεια σε ένα πολυτελές περιβάλλον που αναβαθμίζει το μεταφορικό και τουριστικό προϊόν της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης.

Ολοι το περιμένουν με ανυπομονησία!

(Ε.Χ.- kefaloniapress.gr)