Μιά «φουρνιά» υποψήφιων βουλευτών έδωσε χθες στη δημοσιότητα η Νέα Δημοκρατία, η οποία τονίζει πως «την ώρα που η κυβέρνηση- κουρελού προσπαθεί να επιβιώσει με υλικά και μεθόδους του παρελθόντος, η ΝΔ κάνει πράξη την πλήρη ανανέωση του οργανωτικού της σχήματος ενόψει των επικείμενων εκλογών». Σε ποσοστό 73% τα πρόσωπα είναι νέα, με μέσο όρο ηλικίας τα 42 έτη.

Μεταξύ των υποψηφίων βουλευτών που ανακοινώθηκαν είναι οι συμπατριώτες μας Γεράσιμος Γιακουμάτος (Δυτικός Τομέας Αθηνών) και η Σοφία Βούλτεψη (Νότιος Τομέας Αθηνών).

Πιο αναλυτικά, η ΝΔ δημοσιοποιεί από χθες σε ποιες περιφέρειες θα πολιτευθούν στις επικείμενες εθνικές εκλογές όλα τα στελέχη της που είχαν μέχρι σήμερα θέσεις ευθύνης στο κεντρικό οργανωτικό σχήμα της ΝΔ.

Πρόκειται για γραμματείς της ΝΔ, αναπληρωτές γραμματείς, αναπληρωτές εκπροσώπους, αλλά και στενούς συνεργάτες και συμβούλους του προέδρου της ΝΔ τους οποίους ο κ. Μητσοτάκης επιθυμεί να ευχαριστήσει προσωπικά για τη μέχρι τώρα συμβολή τους.

Παράλληλα, η ΝΔ ανακοίνωσε και τις περιφέρειες στις οποίες θα πολιτευθούν οι εν ενεργεία βουλευτές της της πρώην Β Αθήνας, του Υπ. Αττικής, του ψηφοδελτίου Επικρατείας, αλλά και εκείνοι που προσχώρησαν στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ.

Σημειώνεται πως οι σχετικές ανακοινώσεις των νέων γραμματειών, και των δεκάδων νέων στελεχών που θα δώσουν από την πρώτη γραμμή τις εκλογικές μάχες του 2019 θα γίνουν σήμερα.