Αναβολή για τις 12 Νοεμβρίου 2019 πήρε χθες το περιβόητο σκάνδαλο “ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ” από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πατρών.

Η υπόθεση, ενώ εκφωνήθηκε από την Εδρα του Εφετείου στην οποία Εισαγγελέας ήταν η κ. Β. Αργύρη (έχει θητεύσει επί σειρά Εισαγγελέας στην Κεφαλονιά) διέκοψε περίπου μία ώρα μετά από βεβαίωση που προσκόμισε εκπρόσωπος της δικηγόρου υπεράσπισης ενός εκ των κατηγορουμένων (πρώην προϊστάμενος της Οικονομικής Υπηρεσίας της τ. Νομαρχίας Κεφαλονιάς), από Νοσοκομείο της Πάτρας για νοσηλεία του μετά από αδιαθεσία που ένιωσε την προηγούμενη μέρα.

Οταν οι Δικαστές επανήλθαν στην Εδρα, δόθηκε αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης για τις 12 Νοεμβρίου 2019.

Να θυμίζουμε ότι η υπόθεση «Πάμε Στοίχημα» της τέως Νομαρχίας, αφορά υπεξαίρεση διά της μεθόδου των πλαστών επιταγών, αρκετών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ από δύο τ. υπαλλήλους της Οικονομικής Υπηρεσίας.

Είναι η τρίτη στη σειρά αναβολή, αφού η πρώτη είχε δοθεί πέρυσι τον Ιανουάριο και η δεύτερη στις 16 Ιανουαρίου.

Στην Πάτρα μετέβησαν χθες για να παραστούν ως μάρτυρες της υπόθεσης ο Oικονομικός Επιθεωρητής Ηρακλής Γιαννέλος (ο οποίος είχε διενεργήσει τον έλεγχο μαζί με τον Επιθεωρητή Ευάγγελο Θεοδώρου) ο τ. νομάρχης Διονύσης Λευκαδίτης, ο τ. αντιπεριφερειάρχης Σωτήρης Κουρής, ο τ. νομαρχιακός σύμβουλος Διονύσης Αραβαντινός, καθώς τέως και νυν υπάλληλοι της τ. Νομαρχίας και Αντιπεριφέρειας Κεφαλονιάς.

Συνολικά έχουν κληθεί να καταθέσουν ως μάρτυρες 32 άτομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ούτε η δικηγόρος υπεράσπισης του κατηγορουμένου παραβρέθηκε χθες στο Εφετείο, με το αιτιολογικό ότι είχε άλλη υπόθεση την ίδια μέρα στην Αθήνα.