Οι Καμιναράδες μετά τους αγώνες τους κατά των ανεμογεννητριών και το στήσιμο των πρώτων απ’ αυτές  στα Κηπούρια, καταγγέλλουν μέσω του Facebook τις τοπικές Αρχές που δεν αποσόβησαν την εγκατάσταση!

Ειδικότερα οι Καμιναράδες εξέδωσαν ειρωνική-σκωπτική ανακοίνωση-καταγγελία εναντίον του Μητροπολίτη, του Δημάρχου, του Αντιπεριφερειάρχη και της Βουλευτή, αναφέροντας ότι ζητάνε για τις ανεμογεννήτριες …μόνιμο προσωπικό με πλήρη απασχόληση χωρίς ΑΣΕΠ και άμεση πρόσληψη!..

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Φιλές και φίλοι ζητείται προσωπικό για το μεγάλο αναπτυξιακό έργο που θα δώσει πνοή στον τόπο μας με της Ανεμογεννήτριες στην περιοχή «Μωρού» όπου μπήκαν με την υπογραφή του Μητροπολίτη, Δημάρχου, Περιφερειάρχη, Αντιπεριφερειάρχη και Βουλευτή.

Πιο συγκεκριμένα, ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία προς τον Σύλλογο μας με εκπρόσωπο της εταιρίας, μας ζητήθηκε να βρούμε άτομα για νέες θέσεις εργασίας από τα γύρο χωριά.

Ζητούν μόνιμο προσωπικό με πλήρη απασχόληση χωρίς ΑΣΕΠ και άμεση πρόσληψη.

Οι θέσεις έχουν ως εξής:

1) Ηλεκτρολόγοι

2) Μηχανικοί

3) Κηπουροί

4) Καθαρίστριες για τα πτερύγια

5) Αστροναύτες

6) Πυρηνικοί φυσικοί

7) Μάγειρες

8 Ζαχαροπλάστες

9) Security

Η θέση security καλύφθηκε από έναν Χαυδότη με καταγωγή από τα Τίρανα.

Οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με την γραμματεία του Συλλόγου μας για να πληροφορηθούν άμεσα από πού θα προμηθευτούν τα σχετικά παράβολα των 200 € υπέρ του Δήμαρχου και του Μητροπολίτη, τα υπόλοιπα χαρτιά θα τα βρείτε στα γραφεία μας.

(Από το FB του

Αετού Καμιναράτων)

Οι ανεμογεννήτριες στα Κηπούρια από το F/B του Αετού Καμιναράτων