Οριστική πρέπει να θεωρείται η απόφαση του τ. δημάρχου Μάκη Φόρτε να θέσει υποψηφιότητα για το νέο Δήμο Αργοστολίου στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Φόρτες έχει σχηματίσει ήδη το βασικό κορμό του ψηφοδελτίου από νέα στην πολιτική και την ηλικία άτομα, αλλά και ένα κρίσιμο αριθμό έμπειρων στελεχών και κυρίως, όπως άλλωστε πάντα έπραττε, από όλους τους πολιτικούς χώρους του συνταγματικού τόξου.

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, αναμένεται να γίνει επίσημα εντός των προσεχών ημερών.

Ο κ. Φόρτες που έχει χρηματίσει δήμαρχος Αργοστολίου για τρεις τετραετίες, 12 συνεχόμενα χρόνια, είναι ο μοναδικός δήμαρχος στην ιστορία με τόσο μακρά και συνεχόμενη θητεία, στοιχείο που αποδεικνύει την επιτυχημένη του θητεία με ένα αναμφισβήτητα μεγάλο έργο σε όλους τους τομείς. Ένα έργο που αποτελεί και το μεγάλο του όπλο στη νέα του προσπάθεια, αλλά και την εγγύηση για την επιτυχή της έκβαση.

Με ιδιαίτερο δε ενδιαφέρον αναμένεται και η επιβεβαίωση της πληροφορίας ότι κορυφαία προσωπικότητα της τοπικής πολιτικής σκηνής πρόκειται δημόσια να δηλώσει την στήριξη στην υποψηφιότητα Φόρτε όταν ανακοινωθεί.

Μάκης Φόρτες
Απ’ τις 30 Οκτωβρίου 2018 (αρ. φ. 6924) ο «Η» είχε αναφερθεί στα σχέδια του Μάκη Φόρτε