Νέα ανακοίνωση του Νίκου Σκλαβούνου

N. Σκλαβούνος

O επιχειρηματίας Νίκος Σκλαβούνος ανακοίνωσε χθες τα εξής:

Κύριοι όπως είχα απαγγείλει δίνω στη δημοσιότητα την 20/04/ 2019 κατάθεση μήνυσης του Αλέξανδρου Παρίση Δημάρχου Κεφαλονιάς εναντίον του Νικολάου Σκλαβούνου και του Ευαγγελάτου Ξενοφώντα ιδιοκτήτη του site εφημερίδα Kefalonia gr και θέλω να επισημάνω τα εξής: Eγώ τον προέτρεψα να κάνει μήνυση εναντίον μου για το δημοσίευμα στις 20/04/2019 υπογράφοντας σαν πρόεδρος της επιχειρήσεως Νίκος Σκλαβούνος ΕΠΕ γιατί έκανε και μήνυση στο δημοσιογράφο ερωτώ.

Γιατί; Δεν είχε το σθένος και το θάρρος να μηνύσει και τα άλλα MME που δημοσίευσαν το ίδιο δημοσίευμα, φοβάται;

Μήπως οι άλλοι ξέρουν κάτι περισσότερο από τα τόσα λάθη και παρανομίες που έχει κάνει σαν δήμαρχος ας μας απαντήσει ο Δήμαρχος Παρίσης λέει ψέματα και βάζει τη δεξιά του επί του Ιερού Ευαγγελίου καλά ίσως την δικαιοσύνη να το ξεπεράσει αυτό. Το Θεό δεν το φοβάται που επί του Ιερού Ευαγγελίου είπε ψέματα ότι από το 2013 και μετά είμαι χοντρός πολέμιος της παρούσης Δημοτικής Αρχής το 2014 που επανεξελέγη δήμαρχος του έδωσα 300-350 ψήφους επί 2 και έτσι βγήκε δήμαρχος.

Εγώ θα το ρίξω βλέπε φωτογραφία στο Ionianpress που κάνω το σήμα νίκης δίπλα στον αντιδήμαρχό του.

Καλά αφού τον Θεό δεν το φοβάται πως θα φοβάται τους ανθρώπους πολίτες της Κεφαλονιάς που τον ψηφισαν σαν και μένα και του δώσαμε την εξουσία για να την κακομεταχειριστεί και να βλάψει την Κεφαλλονιά. Ας το θυμόμαστε αυτό στις 26/05/2019 στις εκλογές.

Όχι άλλη φορά φτάνει πια εγώ τον έχω καλέσει σε δημοσιογραφικό Debate δεν απάντησε ούτε και απαντά.

Εγώ όμως έως και τις εκλογές διότι μετά τις εκλογές δεν θα είναι δήμαρχος τα του θέτω τα θέματα που πρέπει να απαντήσει για να ενημερωθεί ο κόσμος της Κεφαλονιάς και να αποφασίσει.

Αυτά για σήμερα θα επανέλθω και με τα εξώδικα και αγωγή που έχω καταθέσει Όπως μία τελευταία φράση για σήμερα πόσο αχάριστος είσαι.

Νίκος Σκλάβουνος