⦿ Είπαμε: Με ταχύτητα ψυχορραγούσης χελώνης οι σταυροί των υποψηφίων.

⦿ Βγαίνουνε συνεχώς «στον αέρα» αριθμοί, αλλά τελικά για σιγουριά …τζίφος.

⦿ …ΜΑΣ ΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝΕ!

⦿ Τι να βάλουμε…

⦿ Να βάλουμε σταυρούς, που σε λίγη ώρα θα ανατρέπονται;

⦿ Ετσι κι΄ αλλιώς, ξέρουμε που περίπου πάει το πράμα.

⦿ Χθες σας δώσαμε ραπόρτο για Γνήσιο και Θεόφιλο, ποιούς βγάζουν με πολύ μικρή πιθανότητα ανατροπής.

⦿ Γιατί αυτό εξαρτάται και από το ποιός θα βγεί δήμαρχος.

⦿ Κι΄ ένα συμπλήρωμα: Στο Αργοστόλι, από το Συνδυασμό «Η Επόμενη μέρα» του Μάκη Φόρτε μπαίνουν στο ΔουΣού ο ίδιος ο υποψήφιος δήμαρχος, ο Σπύρος Πεφάνης (παλιός πρόεδρος του ΔουΣού Αργοστολίου) και ο Αργύρης Γαβριελάτος (Ελειός-Πρόννοι).


Παν. Δρακουλόγκωνας: Ανεπίσημη η δημοσιοποίηση σταυρών πριν τα τελικά αποτελέσματα


Ο αντιπεριφερειάρχης Παναγής Δρακουλόγκωνας εξέδωσε χθες την ακόλουθη ανακοίνωση σχετικά με την καταμέτρηση των σταυρών των υποψηφίων:

Η καταμέτρηση και η συνακόλουθη δημοσιοποίηση των σταυρών των υποψήφιων (Περιφερειακών και Δημοτικών) Συμβούλων υπάγεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των υπηρεσιών του Πρωτοδικείου Κεφαλληνίας.

Οι υπάλληλοι της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας, αυτοβούλως και πέραν των αρμοδιοτήτων και καθηκόντων τους, προς το σκοπό της ενημέρωσης των συμπολιτών μας, προέβησαν στην καταμέτρηση και δημοσιοποίηση των σταυρών των υποψήφιων Περιφερειακών Συμβούλων.

Καταμέτρηση και δημοσιοποίηση που φυσικά, σύμφωνα με τα ανωτέρω, είναι ανεπίσημη.

Τέλος, είναι αυτονόητο πως η παράδοση των εκλογικών σάκων στο Πρωτοδικείο και των σχετικών εκλογικών εγγράφων στις υπηρεσίες της Περιφέρειας, αποτελεί υποχρέωση των δικαστικών αντιπροσώπων και η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, ουδεμία ευθύνη φέρει επ’ αυτού.

Ο αντιπεριφερειάρχης

ΠΑΝΑΓΗΣ ΔΡΑΚΟΥΛΟΓΚΩΝΑΣ

Π. Δρακουλόγκωνας