Το Επιμελητήριο Κεφαλονιάς και Ιθάκης πιστό στη δέσμευσή του για τη στήριξη των επαγγελματιών των νησιών μας και των δράσεων του σε όσο το δυνατό περισσότερες περιοχές ανακοινώνει το 2ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας και Οίνου.

Μετά την τεράστια επιτυχία που σημειώθηκε στο 1ο Φεστιβάλ που διοργανώθηκε πέρυσι τον Ιούλιο στο Ληξούρι, το Επιμελητήριο Κεφαλονιάς και Ιθάκης καθιερώνει το Φεστιβάλ Γαστρονομίας και Οίνου, κάνοντάς το πλέον θεσμό και αυτή τη φορά με μια μέγαλη έκπληξη!

Μεριμνώνοντας έγκαιρα, ο Σταύρος Σπαθής «έκλεισε» τον πασίγνωστο μάγειρα Άκη Πετρετζίκη για μια μοναδική παρουσία στο Ληξούρι όπου θα μαγειρέψει ζωντανά Κεφαλονίτικες και μη συνταγές , αναδεικνύοντας τον τόπο , τη παράδοση και τα προιόντα μας!

Ο Άκης Πετρετζίκης μετά την ανάδειξη του ως νικητή στο 1ο ελληνικό Masterchef συνέχισε με μια ιδιαίτερα επιτυχημένη μαγερική πορεία που τον καθιέρωσε στο ελληνικό κοινό. Το 2015, ξεκίνησε τη συνεργασία του με την εταιρεία Fresh One Productions, η οποία επισφραγίστηκε με την ανάρτηση ενός βίντεο με συνταγή του Άκη, στο δίκτυο του FoodTube του διεθνούς φήμης Τζέιμι Όλιβερ. Από τότε, ο Πετρετζίκης είναι ένας από τους 15 επίσημους συνεργάτες του δικτύου.

Το 2ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας και Οίνου θα πραγματοποιηθεί στις 19 και 20 Ιουλίου 2019 στη Κεντρική Πλατεία του Ληξουρίου.

Παρακαλούμε όπως μας δηλώσετε τη συμμετοχή σας στο φεστιβάλ γευσιγνωσίας μέχρι και τη Παρασκευή 21/06/2019.

Διευκρινίζεται ότι δηλώσεις συμμετοχής κάνουν ΜΌΝΟ οι παραγωγοί και οι επιχειρήσεις που θα εκθέσουν τα προϊόντα τους.

Για δηλώσεις συμμετοχής παρακαλούμε να επικοινωνείτε στα 2671026190 και 2671022253.