Καταπέλτης εναντίoν των εκδοτών ήταν ο επιχειρηματίας της επικοινωνίας Παύλος Παπαδάτος, στην προχθεσινοβραδινή τηλεοπτική εκπομπή Kontra 24, με τον Αιμίλιο Λιάτσο.
O κ. Παπαδάτος, μεταξύ άλλων, είπε ότι οι εκδότες χρωστάνε 808 εκατομμύρια ευρώ στις Τράπεζες.
Αποκάλεσε μάλιστα …«κατίνα» τον πρόεδρο του ΔοΛ Σταύρο Ψυχάρη, γιατί όπως είπε, μόνο μία κατίνα της γειτονιάς θα μπορούσε να δημοσιεύσει περιεχόμενο συζήτησης που δύο άνδρες είχαν εν κρυπτώ.
Επεσήμανε επίσης ότι κακώς ο κ. Τσίπρας δέχθηκε να συναντήσει μυστικά τον κ. Ψυχάρη, αλλά αυτό που ενδιαφέρει τον ελληνικό λαό που χάνει το σπίτι του επειδή χρωστάει δέκα χιλιάδες ευρώ, είναι αν ο κ. Ψυχάρης πρόκειται να πληρώσει τα 192 εκατομμύρια ευρώ που χρωστάει, τη στιγμή μάλιστα που ο δημοσιογραφικός οργανισμός του χάνει 17 εκατομμύρια ετησίως!
Εντυπωσίασαν οι απόψεις που παρουσίασε  ο κ. Παπαδάτος σχετικά με το προσφυγικό, γιατί ήταν πραγματικά έξυπνες και έδιναν λύσεις. Έτσι, είπε ότι η καταμέτρηση των προσφύγων, η ταυτοποίησή τους και η αποστολή τους σε διάφορες χώρες, έπρεπε να γίνεται μέσα στην Τουρκία, χωρίς να τους στέλνουν στην χώρα μας.
Εν συνεχεία, O κ. Παπαδάτος εξέφρασε την άποψη ότι οι Σκοπιανοί έκλεισαν τα σύνορά τους κατόπιν άνωθεν εντολής, θέλοντας να αποθαρρύνουν τους πρόσφυγες να έρχονται στην Ευρώπη.
Υποστήριξε την άποψη ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έχει αποτύχει παταγωδώς στο διπλωματικό πεδίο και επέκρινε μάλιστα την στάση των Αμερικάνων, οι οποίοι αυτοί ουσιαστικά ξεκίνησαν τον πόλεμο της Μέσης Ανατολής και τώρα είναι απλοί θεατές της εξαθλίωσης των προσφύγων. αλλά και των προβλημάτων που δημιουργούν στην χώρα μας.
Πρόσθεσε μάλιστα, ότι δίνουμε μεγαλύτερη βοήθεια στους πρόσφυγες, την στιγμή που χιλιάδες πατριώτες μας «λιμοκτονούν».
Σχόλιο: Για μια ακόμη φορά θα πούμε, ότι είναι κρίμα που η φωνή του Παύλου δεν ακούγεται ως η φωνή εκπροσώπου των Νησιών μας. Ποιός ξέρει, ίσως έλθει και μάλιστα σύντομα η ώρα!
Oι άλλοι συμμετέχοντες στο panel της εκπομπής Kontra 24¨¨¨¨:
1. Κώστας Πουλακίδας, πολιτικός συντάκτης εφημερίδας ΑΥΓΗ.
2. Μαρία Αντωνίου, δασολόγος, βουλευτής ΝΔ Καστοριάς.
3. Κώστας Παυλίδης, οικονομολόγος, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας.
4. Βασίλης Κατσαφάδος, στέλεχος Δημοκρατικής Συμπαράταξης.
5. Παναγιώτης Πέρρος, στέλεχος Ένωσης Κεντρώων.