O Εμπορικός Σύλλογος Αργοστολίου η ΚΡΑΝΗ, τσικνίζει σήμερα το πρωί (Τσικνοπέμπτη) στην Παραλία του Αργοστολίου και σας προσκαλεί!
Από το πρωί σήμερα οι ψήστες μας θα βρίσκονται στις επάλξεις ώστε να έχουν έτοιμα σουβλάκια, λουκάνικα και παντσέτες κρασί και αναψυκτικά να κεράσουν τους Κεφαλονίτες που θα βρεθούν στην παραλία!
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους επιχειρηματίες του Συλλόγου που συνεισφέρουν στο έθιμο της Τσικνοπέμπτης και προσφέρουν στον κόσμο της Κεφαλλονιάς ανιδιοτελώς, ίσως παραπάνω από ότι μπορούν.
Oι επιχειρηματίες του νησιού, δίνουν στις δύσκολες οικονομικές στιγμές της Χώρας το στίγμα και το παράδειγμα για το πως θα ξεπεράσουμε τις κακοτοπιές.
Ενωμένοι και με αγάπη-σεβασμό για τον συνάνθρωπο μας. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος.
Τα κρέατα προσφέρουν οι:

  • Κρεοπωλείο Αφοί Βινιεράτου,
  •  Κρεοπωλείο Δημήτρη Γερολυμάτου ο «Λεωνίδας»,
  •  Κρεοπωλείο Παναγή Βαρθολομάτου ο «Μπομπότης»,
  •  Κρεοπωλείο Αφοί Δεληκωστόπουλοι,
  • Κρεοπωλείο η «Φάρμα του Κόντε»,
  • Κρεοπωλείο Αφοί Λουράντου,
  • Κρεοπωλείο Αφοί Σταμούλη,
  • Κρασί από τον Συνεταιρισμό της Ρομπόλας,
  • Αναψυκτικά και αναλώσιμα Παναγής Πανταζάτος market
  • Μπύρες και άλλα, super market Μαρινόπουλος & Bazaar, Μάκης Κεκάτος
  • Μουσική από τον Dj Μάκη Κλωνή.
    O Πρόεδρος Σταύρος Σπαθής
    Η Γραμματέας Μαρία Σκλαβουνάκη
    Και στην Κεντρική Πλατεία Σήμερα, Τσικνοπέμπτη 3 Μαρτίου Αργοστόλι από τις 5 μ.μ. στην Κεντρική Πλατεία Βαλλιάνου, η ΚΕΔΗΚΕ με την χορηγία των επαγγελματιών της πόλης μας, σας περιμένει να τσικνίσουμε όλοι μαζί να σας κεράσει σουβλάκια και κρασί.
    O Σύλλογος «Βάλσαμος» θα φέρει …τα καζάνια του για να φτιάξει και να μοιράσει τα παραδοσιακά ρυζόγαλα. Θα χορέψουν παραδοσιακούς χορούς τα Χορευτικά Συγκροτήματα των Πολιτιστικών Συλλόγων Κρανιάς «ο Μπάλλος», «Λύκειο των Ελληνίδων» Παράρτημα Αργοστολίου, Βαλσαμάτων «ο Βάλσαμος», «ΑΙΝOΣ» Βλαχάτων. ο Π.Σ. Πάστρας «Το Παλιόκαστρο» χορεύει τις παραδοσιακές Καντρίλιες Καθώς επίσης Καντρίλιες και Γαϊτανάκι θα χορέψουν τα παιδιά της ΣΤ’ Τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αργοστολίου.

 

Τσικνοπέμπτη στη Χωροπούλα με Γερ. Ανδρεάτο και Ειρ. Τουμπάκη

 

 

Το Ληξούρι γιορτάζει σήμερα την Τσικνοπέμπτη στις 3 μ.μ. Στην πλατέα θα βρείτε ό,τι κρεατικό πεθυμάει η ψυχή σας. oι ψησταριές αναμμένες ειδικά για σας.
Ενώ θα κάνετε την περατζάδα σας στην Καρναβαλούπολη κατά τσι 5 μ.μ., ο δικός μας διάσημος τραγουδιστής Γεράσιμος Ανδρεάτος και η Ειρήνη Τουμπάκη μας καλούν στην πλατέα «τα χέρια να περάσουμε στους ώμους παλιά τραγούδια για να θυμηθούμε« και όχι μόνο.
Σε περίπτωση που ο καιρός είναι βροχερός θα μαζωχτούμε στο Κλειστό για να απολαύσουμε τα τραγούδια. Και τι νομίζετε, πως η βραδιά δεν θα έχει βεγγαλικά, αλλά και προβολή υλικού από παλιά καρναβάλια;
4 μ.μ. Η πρώτη κοινότητα του πρώτου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Ληξουρίου στο πλαίσιο των εορτασμών του Καρναβαλιού προετοιμάστηκε κατάλληλα για να γεμίσει τους πάγκους της με μοναδικές, γλυκές, χειροποίητες, γαστριμαργικές απολαύσεις που θα αλλάξουν την γεύση σας μετά το τσίκνισμα. Σας περιμένουμε στην Καρναβαλούπολη με τους μεγάλους μας ΠΡoΣΚoPASTRYCHEF να δημιουργούν μονάχα για εσάς.
9 μ.μ.: Ελάτε να τσικνίσουμε μαζί, στη “Bella Mangia” και να τραγουδήσουμε ως το πρωί αξέχαστες μελωδίες. Θα μας κομπανιάρει ζωντανή μουσική (τηλ. κρατήσεων 26710-92400).
11 μ.μ.:¨ Μπαρ “Νόστιμον Ήμαρ”, Μουρελάτος Χαράλαμπος του Γερασίμου, πάρτι με θέμα «ολα είναι δρόμος» (Ηλία ρίχτο).