Νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ιονίων Νήσων τοποθετήθηκε χθες με απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου Μιχαήλ Καραμαλάκη, ο υποστράτηγος κ. Σπυρίδωνας Σκλάβος, από τη Δ/νση Αστυνομίας Κορινθίας.

Ο απερχόμενος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ιονίων Νήσων κ. Κωνσταντίνος Παπανικολάου, μετά τις κρίσεις των Ταξιάρχων της Ελληνικής Αστυνομίας από το Ανώτατο Συμβούλιο του Σώματος υπό την Προεδρία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστρατήγου Μιχαήλ Καραμαλάκη, προήχθη στο βαθμό του Υποστρατήγου και αποστρατεύθηκε από το Σώμα της ΕΛ.ΑΣ.

Ο κ. Παπανικολάου, εξέδωσε χθες το ακόλουθο μήνυμα:

Αποχωρώ σήμερα από το Σώμα της Ελληνικής αστυνομίας, με τελευταίο σταθμό της επαγγελματικής μου πορείας την θέση του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Ιονίων Νήσων.

Κλείνοντας τον κύκλο της επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά, το προσωπικό, συνεργάτες-φίλους των υπηρεσιών, με τους οποίους συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια.

Είχα την τύχη να γνωρίσω ικανούς και έντιμους συναδέλφους, να μοιραστώ μαζί τους ευχάριστες αλλά και δύσκολες στιγμές και μαζί να διαμορφώσουμε ειλικρινείς δεσμούς αλληλοκατανόησης με τους πολίτες, αντιμετωπίζοντας ανθρώπινα τα προβλήματα που μας εμπιστεύονταν.

Θα ήθελα επίσης να αναφερθώ στην εποικοδομητική συνεργασία που αναπτύξαμε με τους εκπροσώπους της πολιτείας, της τοπικής αυτοδιοίκησης, της Εκκλησίας, των υπολοίπων σωμάτων ασφαλείας, τοπικών φορέων και συλλόγων καθώς και των ΜΜΕ.

Σας ευχαριστώ όλους θερμά για την εμπιστοσύνη και την εκτίμησή σας, κλείνοντας με την ευχή η Ελληνική Αστυνομία να συνεχίσει να αποτελεί παράγοντα σταθερότητας της κοινωνίας μας. 

Σπ. Σκλάβος
Κ. Παπανικολάου